Prodám Tuxedo InfinityBook Pro 15 - Gen9 - AMD

Rike

Byl-li by zde opravdu vážný zájemce o tenhle setup notebooku speciálně pro Linux, nechť se mi prosím ozve.

https://www.tuxedocomputers.com/en/TUXEDO-InfinityBook-Pro-15-Gen9-AMD.tuxedo

• Omnia Display | 2560 x 1600 | 16:10 | max. 240Hz | 500 cd/m²
  • AMD Ryzen 7 8845HS (8 Core | 16 Threads | Max. 5,1 GHz | 24 MB Cache)
  • 64 GB (1x 32GB) DDR5 5600MHz Corsair
  • 1 TB Samsung 990 EVO (NVMe PCIe 4.0 x4 / 5.0 x2)
  • 1 TB Crucial P3 Plus (NVMe PCIe 4.0)
  • Intel AX210
  • TUXEDO OS (recommended)
  • without Windows
  • 3 years warranty (Incl. parts, labour & shipping)
  • EU power cord | F C6
  • TUXEDO Logo
  • TUXEDO Triple Dock Lite v2

Klávesnice má české ISO rozložení, viz obrázek.

Vyrobeno 08-09/2024, prakticky nepoužité, jen vyzkoušené. Vše je v naprostém pořádku, jen jsem se prostě s Linuxem nesžil, jak bych si představoval a na Windowsy už stroj mám. Je to dost drahá hračka na to, aby se na ní jen prášilo.

Pokud je zde opravdu vážný zájemce, nejen snaživý obchodník se zájmem o nejnižší cenu, nechť se mi prosím ozve přes zprávy.

Re:Prodám Tuxedo InfinityBook Pro 15 - Gen9 - AMD
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 10:31:26 »
Nabídl bych 15 000,-. Je to v nějaké blízké dimenzi k očekávání?

Rike

« Odpověď #2 kdy: Dnes v 12:32:50 »
Je to zánovní a nové to stojí cca 55 tisíc, takže fakt ne  :)

RDa

• 2 709
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Dnes v 13:21:16 »
Taky bych nabidnul 15K, ale muzes si nechat ty 2x 1TB NVMe, dam si tam vlastni / vetsi.

« Odpověď #4 kdy: Dnes v 13:40:33 »
Je to zánovní a nové to stojí cca 55 tisíc, takže fakt ne  :)

Možná bys měl napsat jakou cenu si představuješ ty? Jestli je přenosná záruka. Zeptat se třeba výrobce? Budeš to mít těžký HP Zbook Power G11 A je cenově mnomem níž a se 4 letou zárukou ve stejné konfiguraci. Jediné co je horší je ten display a to se bavíme o novém HP Zbook s NBD vs jeté Tuxedo.

Zvažoval jsem Tuxedo, ale nakonec jsem si koupil HP Zbook Power G11 A. Důvod byl že místo USB4 má to HPčko TB 4, jsem si jistější, že k tomu připojím TB dock nebo nějaké minipc a bude to fungovat a záruka je 4 roky s výrazně rychlejším předpokladem opravy. Trochu jsem se bál chlazení u toho HP, ale nakonec i v zátěži si vede docela dobře a display používám stejně 2 x externí a ten interní je jen na kecálka a emaily.