Zdravím,
v kanceláři máme dvě televize, ke kterým se momentálně připojujeme přes HDMI, což je totální vopruz...
Potřeboval bych najít nějakou cestu, abych se k nim dokázal připojovat bezdrátově.
Přes Miracast to funguje, ale pouze z Windows/Mac/Android, což většina lidí u nás nemá.
Na Linuxu na několika distribucích a noteboocích jsme zkoušeli buď miraclecast nebo gnome-networks-display a vždy jsme narazili na nějaký problém...
Například na mém notebooku mi to hlásí, že wifi síťovka nepodporuje wifi-direct, což mi přijde jako blbost. Mám síťovku Qualcomm QCNFA765, která by Miracast podporovat měla...
Vypadá to tedy, že používat Miracast není řešení, protože na každém notebooku, kde bychom se chtěli připojit, bychom strávili dny laděním.
Jako možnost mi přijde Steam Link, ale pro schůzky s klientem to není úplně profesionální.
Zkoušeli jsme sdílet přes chrome, což fungovalo, ale tam je to omezeno jen pro YouTube.
Víte o nějakém dalším možném řešení nebo případně máte nějakej trik, jak obecně rozchodit Miracast?
Díky za rady!