Zaklínač 2 vrahové králů čeština-problémy

santaStriker

Zaklínač 2 vrahové králů čeština-problémy
« kdy: 06. 02. 2013, 16:03:24 »
Pokaždé když nainstaluji češtinu do zaklínače 2 tak se mi nová hra nikdy nenačte,na EN to jde-neví někdo co s tím.

PS:hru mám koupenou

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
Re:Zaklínač 2 vrahové králů čeština-problémy
« Odpověď #1 kdy: 06. 02. 2013, 17:23:29 »
se mi nová hra nikdy nenačte

Spustí se hra, v menu klikneš na Nová hra a nic? Chápu to tak dobře?

Spusť hru anglicky, klikni na New game, co nejdřív to ulož, nainstaluj češtinu a zkus to nahrát.

santaStriker

« Odpověď #2 kdy: 06. 02. 2013, 19:15:29 »
JO mám to moc ti děkuji-funguje to!

vanthomas

« Odpověď #3 kdy: 06. 02. 2013, 23:23:27 »
BTW na Steamu je Zaklínač 2 s oficiální češtinou - zrovna teď za 10 ecek - http://store.steampowered.com/app/20920/?snr=1_7_suggest__13

Ovrscout

« Odpověď #4 kdy: 07. 02. 2013, 08:59:03 »
Lepší než na steamu je to na gog.com , klasicky koupený zaklínač 2 (krabice) se tam dá zdarma zaregistrovat a pak je to jako by jste ho tam koupili :)  čili jednoduchá instalace a nejplnější verze bez DRM ochran. Ještě jsem zaklínače 2 od tama neinstaloval ale je tam uvedena i čeština takže by to mnělo být bez problémů.

Tonic

« Odpověď #5 kdy: 07. 02. 2013, 11:06:05 »
Lepší než na steamu je to na gog.com , klasicky koupený zaklínač 2 (krabice) se tam dá zdarma zaregistrovat a pak je to jako by jste ho tam koupili :)  čili jednoduchá instalace a nejplnější verze bez DRM ochran. Ještě jsem zaklínače 2 od tama neinstaloval ale je tam uvedena i čeština takže by to mnělo být bez problémů.

Zdravim,
mam stahlou rozsirenou edici Zaklinac2, a jde naprosto bez problemu, jediny muj problem byl ze nefungovaly tlacitka w,s,a,d, jejich oprava byla jednoducha stacilo smazat konfiguracni soubor a spustit hru znovu.

Z4nit0

« Odpověď #6 kdy: 16. 07. 2013, 13:42:01 »
Zdravím mám takový problém. Když nakopíruju soubor cz0.w2strings do složky CookedPC a pak spustím Configurator.exe, tak v 1. políčku kde je text by tam měla být CZ jako české titulky ale není, nevíte někdo co s tím???