nemas to lepsie naozaj preinstalovat? kolko casu stravis odvsivenim a kolko reinstalom? ake starosti ta cakju pri jednom a ake pri druohm? pozri, ako sam pises, uz si skusil safe mod, to, ono, take live cd, ine live cd, zmrdol si si image do linuxu, patlal si sa s clamavom, ktory aj tak nenasiel uplne vsetky widlacke viry, ak vobec nejake nasiel (teda aspon ja som nevidel, aby moj clamav nasiel widlacky virus v subore, ktory som zarucene vedel, ze infikovany je), pomazal a nezarucenym sposobom si ponahradzal mozno systemove subory a kniznice a teraz sa chces pustat do boja s widlackymi registrami (ach, ty jeden utopisticky masochista;)). vysledok v ziadnom pripade nemas zaruceny. je vysoko pravdepodobne, ze aj ked sa ti tvoj mega geekovsky zamer podari, aj tak to nakoniec bude slapat tak, ze reinstal bude neodvratny. ja viem, to caro geekovstva je mocne. ale ver mi, ze co je nativne v linuxe, to je zarucene postavene na hlavu vo widlach. nie, nepokracuj v tom:) len si ty pekne zober instalacne cedlo, pospisuj si naozaj, ale skutocne nevyhnutne programy, ktore tam doinstalujes a sprav to normalne. mozno som ja vzdy isiel na vsetko zle, ale moja prax mi potvrdila, ze boj s widlami nevyhras. radsej som vzdy venoval tie 4h kompletnej instalacii, antivir, komplet update a instalacia potrebneho softu a mal som zarucene pokoj aspon pol roka... v opacnom pripade ta caka pol roka oprav, presviedcania, nadavok, googlenia a este vacse geekarciny:) pamataj, ze odjakziva je najspolahlivejsi postup pri oprave widiel kompletny reinstal;) ved si len skus pod panenskou instalaciou vymenit zakladnu dosku a uvidis to rodeo:D toto mas nieco podobne.