Termux/Python/CLI

Termux/Python/CLI
« kdy: Dnes v 17:07:11 »
Ahoj. Je tu někdo kdo používá Termux, a umí alespoň základy Pythonu, a práce s CLI? Potřebuju pomoct s jedním projektem, ale nechci sem na to dávat URL, abych ZASE nedostal BAN za PRVNÍ příspěvek. Pokud by někdo měl zájem mi pomoct s mým projektem, tak budu moc rád. Díky.

PS: Díky Admine za blokaci mého úplně PRVNÍHO účtu na root.cz za můj úplně PRVNÍ příspěvek jenom kvůli URL.
« Poslední změna: Dnes v 17:09:20 od Huoayash »

Re:Termux/Python/CLI
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 17:45:22 »
Z dotazu není jasné vůbec nic. Jestli jde o nabídku práce nebo jen přátelské spolupráce, ani o jaký projekt jde. Na tohle nebude nikdo reagovat. Napište dotaz znovu a konkrétně.

Ta výtka k moderátorům je takto zbytečná, protože chybí nějaké další vodítko, ze kterého by se dalo vyvodit, co se stalo. Mohl bych zjistit víc a vyjádřit se k tomu, ale není k čemu. Budu rád za víc konkrétních informací.

« Odpověď #2 kdy: Dnes v 17:57:42 »
Jedná se o blockchain projekt pro Android. Když jsem se o tom zmiňoval posledně byl mi zablokován účet. Nevěděl jsem, že je trestné psát o kryptoměnách.

Hledám dobrovolníky/Alpha testery.

Nejde o pracovní nabídku, jde jen o hobby projekt.

Doufám, že aspoň tady někoho najdu.
« Poslední změna: Dnes v 18:01:55 od Huoayash »

« Odpověď #3 kdy: Dnes v 18:06:08 »
Psát o kryptoměnách není trestné a ani to tu není zakázané. Ale stále chybí nějaká podrobnost, třrba odkaz na ten profil nebo na předchozí diskusi. Díky.

« Odpověď #4 kdy: Dnes v 18:07:29 »
Odkaz jsem poslal před pár hodinami, a dostal jsem permaban na účet.

« Odpověď #5 kdy: Dnes v 18:33:58 »
Aha, to je tahle situace, přesně proto jsem chtěl nějakou nápovědu, aby se to vysvětlilo. Mohl jste sem klidně poslat odkaz na původní téma.

1. V tom tématu máte vysvětlení, proč sem nepatří. Tohle fórum funguje jako poradna, ne jako prostor pro pozvánky, oznámení, vlastní články a podobné věci. Proto bylo to téma zamčeno, jako to děláme i v jiných podobných případech. Odkaz ani krypto v tom nehrají roli.

2. Váš původní uživatelský účet žádný ban nedostal, je normálně odemčený.

« Odpověď #6 kdy: Dnes v 18:43:02 »
Jenom se snažím najít někoho kdo používá Termux, a ovládá alespoň základy Pythonu a práce s CLI. Mám homemade Python blockchain, a rád bych ho s někým sdílel.

Pouze se snažím najít někoho kdo by měl zájem podílet se na testování Alpha verze.

PS: Nejedná se o pracovní nabídku, jde jen o hobby projekt.