No, je fakt, že na hoodně velký stránky je to blbý, u menších věcí je to ale podle mě putna. Já nemluvim o designu, jen o struktuře tý tabulky. Tím, že se to vloží jako brambora je tý stránce defakto jedno, jestli se tam vloží tabulka, nebo vobrázek, když přidáš sloupce, stránce je to jedno, všechno se namatlá v pohledu. Jinak řečeno, když budeš mít těch tabulek víc, budeš muset každou řešit zvlášť (kvůli názvum sloupců), pohledy, nebo procky je tak jako tak třeba udělat kvůli bezpečnosti (i když je teoreticky možný udělat jednu proceduru, která bude generovat víc tabulek podle parametru, ale to je docela nešikovný a neúměrně složitý, psát to v SQL se podle mě neoplatí pro míň jak dvacet tabulek a ještě je to díra do bezpečnosti). Navíc k tomu co si řikal o oddělení prezentační a datový části. Ta hranice je podle mě definovaná arbitrárně, takže jestli si řekneš, že součást tabulky je její struktura a prezentace jako taková je jen, jak bude stránka vypadat, tak se do toho vlezeš. Něco jinýho by bylo, kdyby se ty data natahovaly do aplikace u uživatele, to by pak byl samozřejmě nesmysl posílat tu tabulku i s tim formátovánim