Tak Google Peněženka mi na to přišla docela tupá (mám těch kartiček asi deset). Zkusil jsem SuperCards a vypadá to použitelně, widget, který zobrazí karty rovnou na ploše, se prý chystá. Vtipný byl import stávajících karet. Prej: udělejte si screenshoty všech karet ve staré aplikaci a pak je vyberte při importu. Nerozpozná to značku asi dvou, tří karet, jinak to pochopilo všechny (mám pár specifických, které nejsou v těch obecných seznamech).
Stocard na tohle nebyla špatná, uměla si uchovat i fotky fyzických karet, u Mountfieldu si to dokonce načítalo body. Ale to úplně nepotřebuju.
Ono to asi stejně jednou všechno přejde z karet na aplikace a na každou kravinu bude extra aplikace. Třeba u Lidlu takový ty slevový ceny některý bez aplikace nejdou, člověk si tam musí ty slevy naklikat. Kdyby tam neměli některý věci, který se jinde shání blbě (nebo nevím, kde jsou), tak tam ani nelezu. Nejradši mám obchody, kde funguje variace na Scan'n'Go (v ČB kromě Globusu třeba Terno - taky už maj "appku", ale umožňují spárovat a hlavně zachovat kartičku).