Kdyz dostane agresor po rypaku je to uplne super vec. Jednak je to sranda protoze jsou to srabi a za druhe to pomuze ostatnim.
Kdo je pak agresor?
Nemam problem s obranou a presto kdyz to jde, snazim se konfrontacim vyhnout. Mozna bych dal agresorovi po rypaku, ale pak by si agresor vybil zlost na nekom slabsim. Pozdeji by si mozna zavolal kamarady a dostal bych po rypaku ja. Komu to pomuze?
Agrese plodi jen agresi a proto se vzdy lepe oplati argumentovat a vyjednat primeri jako win-win situaci.
V tomhle svete jsou vsichni spatni, nekdo vic, nekdo mene. Kazdy tu mame s nekym problem.
Ja nemam s nikym a nikdo nema problem se mnou. Chovej se ferove a lide se budou chovat ferove k tobe. Nebo mozna jenom "Puris omnia pura".
Tohle je utopie a filozofie slabochu. Temahle kecama si jdi krmit holky ktery nekdo znasilnil a maji z toho trauma po cely zivot. Od nepameti potrebujes armadu a policii pro pripad ze nekteri jedinci tyto zasady neuznavaji.
Na znasilneni staci jeden spatny, nemuseji byt vsichni. I ten jeden spatny vlastne nemusi byt uplne spatny - lide si pri nekterych psychickych chorobach neuvedomuji dusledky svych cinu. Pochybuji o znasilneni od zdraveho cloveka, kdyz to tedy neni sex, se kterym se holka chvali a kdyz se pak dozvi o dalsi holce, ktera spala s tim samym chlapem, tak to jde nahlasit.
Policie je prave ja ty zle jedince, co IMHO nejsou vsichni.
Armada je o jinom - nekdo bude mit zaujem o tve uzemi. To nemusi byt nic neferove.