Prodám Lenovo ThinkPad T420i

ajne

• 215
    • Zobrazit profil
Prodám Lenovo ThinkPad T420i
« kdy: Dnes v 07:57:34 »
Zdravím,

prodám starší notebook Lenovo ThinkPad T420i.

Parametry:

CPU: Intel Core i5-2520M
RAM: 16GB
Display: 14" LCD 1600x900 LG LP140WD2-TLB1
SDD: Kingston SUV400 480GB

Počítač má před nějakou dobou vyměněnou baterii, aktuálně je tam Avacom. Výdrž v idle na ploše hlásí systém mezi 2-3 hodinami.

Nainstalován OS - poslední verze Kubuntu. Vše se zdá že chodí jak má.

Stav počítače je na jeho léta velmi slušný, žádné vyslovené poškození, nejvíce jsou vidět stopy používání na víku, kde jsou viditelné oděrky na pogumovaném povrchu.

Notebook má jednu závadu, a to je někdy nefunkční touchpad/trackpoint (vždy oboje najednou). Dělo se mi to ve Windows 10, někdy prostě touchpad fungoval, a jakmile člověk počítač zrestartoval, tak nic. Někdy nešel už od spuštění, a naopak po restartu šel, a někdy tak ani tak. Koukal jsem na připojení, jestli není nějak hnutý flex, nicméně jsem nic neobjevil, a zvláštní je ta konzistence, kdy prostě buď šel nebo ne, a bylo úplně jedno, co se s notebookem provádí, ale stačilo otočit OS, a mohlo být vše jinak (reinstalace Windows neměla na problém vliv). Aktuálně testováno instalací Kubuntu, a tam mi to na těch pár spuštění chodilo bez problémů, ale chci to tu napsat, aby jste brali na vědomí, že na touchpad není spoleh.

Součástí prodeje je zmíněný NTB, zdroj, baterie a brašna Dicota na 14" notebooky.

Cena: 1500,- plus případné dopravné.

Předání buď osobně na Jičínsku s možností vyzkoušení, nebo Zásilkovna.

ajne

• 215
    • Zobrazit profil
Re:Prodám Lenovo ThinkPad T420i
« Odpověď #1 kdy: Dnes v 07:58:32 »
Parametry z hardinfo

ajne

• 215
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Dnes v 07:59:01 »
Parametry z hardinfo

« Odpověď #3 kdy: Dnes v 10:41:26 »
T420 je poslední notebook spolu s X220, který měl legendární Thinkpadí klávesnicí a česká varianta s velkým Entrem je tak trochu zjevení. Moje T420s i X220 měly ten debilní malý Enter. Pokud na notebooku hodně píšete, tak je to nabídka která se neodmítá.

ajne

• 215
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Dnes v 10:49:18 »
T420 je poslední notebook spolu s X220, který měl legendární Thinkpadí klávesnicí a česká varianta s velkým Entrem je tak trochu zjevení. Moje T420s i X220 měly ten debilní malý Enter. Pokud na notebooku hodně píšete, tak je to nabídka která se neodmítá.

Tak teď nevím, jestli to mám považovat za projev zájmu, nebo diskuzní příspěvek  ;D

ajne

• 215
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Dnes v 11:23:06 »
Zamluveno přes SZ.