No zkoušel jsem tam dát jako limit i jiné číslo, ale chová se to stejně. Prostě ten limit lze nastavit jen jeden, co naplat, že SIM jsou v telefonu dvě... S tím prostě nikdo nikdy nepočítal, že by mohlo být v telefonu víc SIM... Taky jsem nezjistil, jak jednoduše to počítadlo vynulovat...
Proklikal jsem všemožná nastavení, rozházená různě po systému. Na různých místech se ty možnosti jmenují jinak, takže člověk se raduje z každé nové možnosti kterou objeví, a následně skončí tam kde už byl, nejméně desetkrát...
Sranda je, že lze nastavit z jaké SIM se volá, dokonce až na úroveň konkrétních čísel (funkčnost jsem radši nezkoušel), a stejně tak to lze snadno nastavit pro SMS. Pokud zvolená SIM nemá službu, tak se hovor ani SMS taky nepošle z druhé SIM, prostě to hodí error a čus. Pro data ale měl někdo potřebu implementovat nějakou inteligenci, a dopadlo to takto dementně...
Mám pocit, že se vším novým je to stejné - každý výrobce musí vydat 666 nových modelů ročně, OS musí vyjít za rok alespoň 42 verzí, ale reálně s k lepšímu nezmění nic, ba naopak. Energetická hustota baterií roste, efektivita elektroniky roste, dokonce i telefony se dělají stále větší, ale na jedno nabití stále vydrží tak den...
Už mě ty IT technologie vážně kolikrát vůbec nebaví, ba dokonce i přímo serou...