Vlákno jsem smazal, protože kopání do tří padlých vojáků a vulgarismů v něm bylo nad můj limit. Tuhle špínu nechť si dotyční, kteří o těch třech vědí kulový, řeší třeba na novinky.cz. Prosím, nerozjíždějte hon na čarodějnice v tomto vláknu.
Citace: djezek 09. 08. 2018, 16:38:56Vlákno jsem smazal, protože kopání do tří padlých vojáků a vulgarismů v něm bylo nad můj limit. Tuhle špínu nechť si dotyční, kteří o těch třech vědí kulový, řeší třeba na novinky.cz. Prosím, nerozjíždějte hon na čarodějnice v tomto vláknu.diskuze o vojácích byla v tom vlákně jediná slušná.
Je tu slušná cenzura, až na ty vojáky tam byla slušná a inspirativní diskuze. Teď všechny příspěvky jsou pryč, protože se jeden kkt špatně vyspal a náhodou se mu ve fóru zobrazuje tlačítko "Smazat"
Citace: DragonMaster 09. 08. 2018, 18:01:17Je tu slušná cenzura, až na ty vojáky tam byla slušná a inspirativní diskuze. Teď všechny příspěvky jsou pryč, protože se jeden kkt špatně vyspal a náhodou se mu ve fóru zobrazuje tlačítko "Smazat"Jinak to, že je kkt, to nemyslím negativně ani urážlivě. Myslím to pozitivně a kamarádsky, tak mě prosím nemazat.
Je tu slušná cenzura, až na ty vojáky tam byla slušná a inspirativní diskuze.