Takze se zatim nikdo nenasel

Re:Takze se zatim nikdo nenasel
« Odpověď #30 kdy: 13. 01. 2018, 21:33:13 »
Muze mi nekdo vysvetlit, co je furt s tim Sorosem? Nasel jsem si ho na Wikipedii a docetl se tam, ze to je madarsky Zid, ktery utekl pred nacismem a podporuje obcanske aktivity, ktere by mely predchazet totalite jako nacismus nebo potom bolsevismus. Na tom nevidim vubec, ale vubec nic spatneho.

Take jsem se docetl, ze to je popperian... to by snad melo vyhovovat i radikalnim bojovnikum proti postmoderne.

Copak o to, on podporuje občanské iniciativy.
Ale ty jsou na 'nespravné' straně a ješťe si dovoluje otirat se o Velke Rusko a jeho všemocného cara, plukovníka kgb Putina.

A to se NEODPOUŠTÍ.

« Odpověď #31 kdy: 13. 01. 2018, 21:37:34 »
Izrael je aktuálně jeden z mála států, který se stará o zachování své kultury i holé existence a dělá to sakra dobře. Evropa je v totálním kulturním rozkladu.

Problém arabských zemí je ten, že jsou nepřátelské prostě proto. Existence jedné země vylučuje existenci druhé země. To se pak těžko dá zařídit nějaký smír.

Mimochodem, v poslední době ho třeba strašně nenávidí velký geroj 'jediných pravdivých' zdrojů (a tedy i místních bolševických pohrobků), maďarský premiér.
Který za jeho prachy vystudoval,  :)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 13. 01. 2018, 21:48:14 »
Muze mi nekdo vysvetlit, co je furt s tim Sorosem? Nasel jsem si ho na Wikipedii a docetl se tam, ze to je madarsky Zid, ktery utekl pred nacismem a podporuje obcanske aktivity, ktere by mely predchazet totalite jako nacismus nebo potom bolsevismus. Na tom nevidim vubec, ale vubec nic spatneho.

No Soros je prece sklolaminat, ktery sprezen se zednickokovcelarskocyklistickou loby usiluje o rozklad Sovetskeho svazu, totiz Ruska, ochrance miru a o nastoleni totality New World Order pod nadvladou Bildebergu v cele s britskou kralovnou. Momentalne se s pomoci jestirku a FEMEN snazi zabranit zvoleni soudruha Zemana, nejvetsiho bojovnika za demokracii a zlevneni Becherovky tohoto i minuleho stoleti. Soucasne jeho agenti siri pomluvy o manipulaci americkych voleb a o vazbach soudruha Trumpa na Sovetsky svaz, totiz Rusko, protoze nesnese, aby v cele USA stal velikan a myslitel, ktery se odmita podridit rozkazum zidobolsevicke centraly, ktera vladne svetu pomoci chemtrails, fluoru v zubni paste a biologicky aktivnim nanobotum v jogurtu.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 13. 01. 2018, 21:50:49 »
Existence jedné země vylučuje existenci druhé země. To se pak těžko dá zařídit nějaký smír.

Tak jiste, kdyz podstatna cast te jedne zeme se nachazi na okupovanem uzemi te druhe zeme, na kterem buldozerem srovnala se zemi stovky vesnic a postavila nove s novym jmenem.

pepa z depa

« Odpověď #34 kdy: 13. 01. 2018, 21:53:35 »
Putin's Slut?
Rika nekdo komu to dela tygr do zadku oh well mister, co naka reflexe?

daemon

« Odpověď #35 kdy: 13. 01. 2018, 22:33:18 »
Nedávno jsem někde četl, že nás čeká občanská válka i bez přivandrovalých mohamedánů. Když sleduju ten cirkus okolo volby prezidenta, skoro si začínám myslet, že by to mohla být pravda...

zen master

« Odpověď #36 kdy: 13. 01. 2018, 22:48:55 »
Tak co, koho jste volili? Zemana nebo Drahoše? A proč? Koho bych měl zvolit v druhém kole?

mmm

« Odpověď #37 kdy: 13. 01. 2018, 22:50:07 »
Nedávno jsem někde četl, že nás čeká občanská válka i bez přivandrovalých mohamedánů. Když sleduju ten cirkus okolo volby prezidenta, skoro si začínám myslet, že by to mohla být pravda...

bez přivandrovalců by kavárna nepostavila ani jeden pluk. Za NWO vždy bojují hlavně cizí žoldnéři.

mmm

« Odpověď #38 kdy: 13. 01. 2018, 22:53:44 »

Take jsem se docetl, ze to je popperian... to by snad melo vyhovovat i radikalnim bojovnikum proti postmoderne.

Copak o to, on podporuje občanské iniciativy.
Ale ty jsou na 'nespravné' straně a ješťe si dovoluje otirat se o Velke Rusko a jeho všemocného cara, plukovníka kgb Putina.

A to se NEODPOUŠTÍ.

zapoměl jsi dodat proč se do něho otírají. Protože jim V. Putin stojí v cestě k ovládnutí světa.

Lama

« Odpověď #39 kdy: 13. 01. 2018, 23:16:47 »
Tak co, koho jste volili? Zemana nebo Drahoše? A proč? Koho bych měl zvolit v druhém kole?

Ani jeden mi příliš nestojí za to zvedat pr­­đel. Drahoš je nemastnej neslanej, navíc pokrytec když odmítá referendum a sám se nechá přímo volit lidma, Zeman je sprosťák a jeho podpora Izraeli mi taky moc nejde pod fousy. Naštěstí je prezident jen figurka. Takže já to nijak nehrotím. Radši si dám něco ostřejšího a pudu si lehnout. A vám radim to samý.

MMN

« Odpověď #40 kdy: 13. 01. 2018, 23:39:10 »
Tak co, koho jste volili? Zemana nebo Drahoše?
Ne.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 13. 01. 2018, 23:46:59 »
zapoměl jsi dodat proč se do něho otírají. Protože jim V. Putin stojí v cestě k ovládnutí světa.

No jo, to jsou takove blbe situace, jako kdyz se sejde nekolik kurev a kazda by chtela vladnout svetu a tak na sebe mavaji suliny a krici, ze maji vetsiho.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 13. 01. 2018, 23:49:19 »
Naštěstí je prezident jen figurka. Takže já to nijak nehrotím.

To jo, ale zasmradit ta figurka dokaze! Lepsi by bylo post prezidenta zrusit nez mit eMZaka.

prvy

« Odpověď #43 kdy: 14. 01. 2018, 00:21:05 »
Bohužel, u nás nemáme nezávislé kandidáty jako Ján Čarnogurský.
Zasnem ako dokazal prevratit kabat. Bol disident, ktory za rusa bol vo vazeni a teraz sa mu pcha dobrovolne do anusu a a ako bonus zaklada tredorade vysoke skoly/cakarne na titul.

Necheme zmenit temu na Vim vs. Emacs, SystemD, Intel ME, Java a SQL vs asembler, naj IT skola, kryptomena a 101 rad pre paranoikov.

jk

« Odpověď #44 kdy: 14. 01. 2018, 00:26:25 »

Drahoš je nemastnej neslanej
A to je presne duvod, proc citim naprostou obcanskou povinnost z tech dvou volit prave profesora Drahose, prestoze s nim v rade konkretnich zalezitosti nesouhlasim.

Zdejsi statni zrizeni _parlamentni_ demokracie predpoklada prezidenta, ktery je dustojny, reprezentativni a respektuje ustavni poradky. Zeman uz prokazal, ze z toho nesplnuje vubec nic.

Poslouchal jsem povolebni debatu zastupcu medii na CT24, byla to snuska obvyklych kecu... az na pozoruhodne vystoupeni pana Zaka, ktery mimo jine upozornil na jednu zasadni skutecnost: profesor Drahos je zdrzenlivy a zalezi mu na pravde, zatimco Milos Zeman podobne jako jeho predchudce v diskuzi zasadne pouziva tzv. takticke pravdy, ktere plati pouze nasledujici 3-5 minut, a pak vysumi. Jde o ukazkovy priklad postpravd (post-truth).