Zdravím všechny, řeším už dlouho problém s místem v emailových schránkách na firemní doméně. Říkám tedy lidem, aby si je promazávali, ale sám vím, že je super mít historii emailů - co se kdy řešilo, co se posílalo a tak.
U mě se jedná konkrétně o Wedos, kdy se 12 lidí přetahuje o 10GB úložného prostoru pro poštu (kvóta u nich není per schránka, ale pro celou doménu), nicméně bych chtěl dotaz ladit spíše obecně.
Chtěl bych se tedy od někoho z vás inspirovat, jakým způsobem "směřujete" své uživatele.
Mám tu tedy princip člověka, který pracuje jen ve firmě, má Outlook na firemním počítači a nemá tendenci si pravidelně chodit odjinuď do emailu - ten má nastavený Outlook na POP3 s odmazáváním emailů ze serveru po 30 dní. Naprosto ideální případ :-)
Ale pak tu mám princip člověka, který pracuje ve firmě a chce pracovat i jinde - má Outlook na firemním počítači a zároveň notebook/mobil, zkrátka více než jedno zařízení. Jeho požadavky vedou k protokolu IMAP a zde je problém.
Máte někdo nějaký dobrý princip, jak zabránit přeplnení jeho schránky? Radím vytvoření v Outlooku lokální složky s "archivem" za rok 2024, 2023, atd. ale uživatelé mají problém sami (nechce se, bojí se, neví se přesně jak) jednou za rok seřadit email podle datumu a odhodit si 2024 do lokální složky.
Nevylučuji, že jediným východiskem bude šermování hostingovými providery, kdo z nich bude mít největší (nebo neomezený) prostor pro emaily...
Díky za inspirativní tipy.