Daruji 18 ks TP-Link TL-WA855RE za odvoz.
Doprava: Svoz PPL/GLS
Podmínky: Ručíte za to, že se mi to nevrátí!
Stav: 100 % funkční bych nerad použil, pravdou je, že rozbité nejsou. Tedy alespoň teoreticky, neboť ze všech náhodných výpadků, cachování, ... do týdne zešílíte. Legraci si opravdu nedělám.
Stáří: Válí se mi tu 3. rok
Provoz: Vydržel jsem to s nervama měsíc, pak jsem jich pár rozdupal a zbytku se chci zbavit (vyřazeno z majektu)
Smlouva: Není problém.
Nezbytné údaje (telefon, adresa, pošta, ...) poskytnu přes soukromé zprávy.
P.S.: Pokud se do týdne zájemce sám nepřihlásí, uvolním k darování HP Elitebook 820 G3
- 12.5" Antireflexní eDP 1920x1080 720p WebCam,300 nits VA, FlickerFree, 3COM/HP Private Screen
- Core i5-6300U vPro, TPM 2.0 (Infineon)
- 2x 8GB SODIMM (2 sloty, 16 GB MAX)
- HP 256 GB SSD MLC - SED FIPS-140-2, TCG Opal2 (Bitlocker), ATA Password
- VGA, DP, SmartCard, RJ-45 Intel 219-LM, USB-3, USB-C
- čtečka SD/SDHC/SDXC, čtečka SmartCard, čtečka otisků prstů 508 dpi ISV HP Protect Tools/Windows Hello
- Dokovací konektor
- Touchpad + Pointstick
- NXP NFC Controller NPC100
- Qualcom X5 LTE modem (lt4120)
- 2x2 Intel WiFi + BT v4.2
- 3 článková baterie 46 WHr
- Windows 10 Pro 64bit + Windows 7 Pro 64bit downgrade
- HP Secure Bios, HP ProtectTools, OEM HP/Samsung SSD FW (AES128CBC), Drive Lock, Absolute Persistence Module
- Kompletní česká lokalizace klávesnice, licence a distribuce (zakoupeno v ČR vč. 5y ProSupport Plus Travel)
- 2x HP UltraSlim Docking Station (2x DP 1.2, VGA, USB3, LAN, Jack, Kensington)
- 3x Adaptér HP 65 W
- brašna Samsonite
- Pořízen 11/2016 - doba používání 7 let a odpovídá tomu si stav. Mírné oděrky, opotřebení klávesnice, touchpadu.
- Porucha nebyla žádná
- Pojištění Alianz platí ještě měsíc
Konfigurace na míru (Autocont) a byl jsem jediný majitel. Do plné konfigurace mu chybí Core i7 a dotykový panel. Opět bych ho pouze daroval s tím, že svoz si zajistíte sami přes PPL/GLS a je potřeba počítat s kompletním WIPE disků + OEM tovární předinstalace Win10Pro (USB Rec.Media) Malá poznámka, Neoriginální NVME fungují. Kopii faktury mohu přiložit, vyřazen z majetku. Dávám ho pryč jen proto, že jsem si pořídil Lifebook U7313 a zůstal mi navíc Elitebook 845 G10 (pro mě pracovně nepoužitelný).