Prodám Cisco Catalyst C9300L-48P-4X-E

Prodám Cisco Catalyst C9300L-48P-4X-E
« kdy: 08. 01. 2026, 13:37:52 »
K dispozici 2kusy. V případě zájmu o oba kusy mě prosím kontaktujte a udělám vám individuální nabídku. Cena k jednání. Jsme plátci DPH.

Jedná se o nové zboží. Nikdy nebylo zapojeno ani použito. Pouze otevřená krabice. V případě jakýchkoliv dotazů mě, prosím, kontaktujte.

Záruka 36 měsíců pro soukromé osoby i firmy.

Rozumné domluvě o ceně se nebráním.

Cena: 24500kč
« Poslední změna: 08. 01. 2026, 13:42:14 od Tomas_MyComp »

Re:Prodám Cisco Catalyst C9300L-48P-4X-E
« Odpověď #1 kdy: 28. 01. 2026, 08:06:42 »
Prosím o váš názor. Kolik si myslíte, že je reálná prodejní cena? Předem děkuji za odpověď.

R.S.

« Odpověď #2 kdy: Dnes v 00:46:52 »
Dobrý den,
U takovýchto zařízení těžko říct, normální člověk se bez zaplaceného supportu ani nedostane k firmware.

Já osobně bych mohl nabídnout 5000kč za 1 ks, že bych vyměnil starší poe cisco switch v garáži. A i to si myslím že je risk z hlediska spotřeby a hluku.

Rozhodně bych nerad začínal flamewar na téma ceny, každé zboží má své kupce.

« Odpověď #3 kdy: Dnes v 16:49:58 »
Tohle je za mě strašně složité na nacenění i prodej.. Pro domácnost je to strašný overkill který většina nedokáže smysluplně využít a hlavně ani konfigurovat. Pro firmy je zase často smrťák rozbalený box mimo oficiální distribuci. Jednak kvůli bezpečnosti a druhak kvůli podpory. Nabídnout to nějaké firmě která by to uměla využít, tak mě za takový box stáhnou z kůže.. Mimo to u nových není problém se dostat na -50% i víc s projektovýma slevama..  Tohle potřebuje hodně specifického kupujícího, nebo někoho za pár korun na hraní ale pak se nevyužije ten potenciál zařízení... Mě by se třeba do labu líbil, ale cenu kterou to teoreticky může mít za to na hraní prostě nedám a to co by mělo zase smyls pro mě tak by byla urážka pro vás..
Všichni lidé jsou špatní, dokud je nutnost nepřivede k tomu, aby byli dobří. (Machiavelli)

RDa

• 3 194
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Dnes v 17:28:33 »
Ze zkusenosti s takovym off-distro cisco gearem - smysl to ma jen pro nekoho, kdo ma nasazeno a zasupportovano stejny model, aby si dokazal vubec stahnout nejaky update. V komercnim nasazeni tedy spise "hot-spare", v nekomercnim - mame to same v praci, tak budu mit kousek pro sebe na hrani.

Bohuzel ten cisco gear neni vubec cilen na efektivitu provozu, takze to pro domaci hrani bude spise zbytecne pritapet - protoze to proste nema setrici rezimy a neumi vypnout nektere bloky (konkretne v mem pripade je tam cca 150W jen v tech 48*25G krypto cipech ktere jsou predsazeny per-port pred hlavni switch - a to je neco co vyjma specificke nasazeni nema uzitek).