Málem bych zapomněl. Event Log. On totiž nešel spustit zrovna. Když se zasekne diskové IO, tak půlka věcí na PC je zatu(c)hlých.
No ale na tom je něco divné. On ten zápis neustále pokračoval i když jsem viděl, že je to pořád na jednom 10MB souboru v záhlaví toho malého okénka. A že správce úloh pořád hlásil nějaký zápis kolem 200MB/s. Vyrval jsem to až po pěti minutách, když jsem měl tušení, že to disk nerozdýchá.
V prvním záseku šlo chvilku z disku ještě číst, procházet složky (otázka ,zda to nebylo na cachované a to bych si tipl že může být) - je to exFAT, Nvme přes UASP/usb3.0 . pak nešlo, při druhé záseku už ne.
ale chyb je podeřele málo:
pokus 1
Upozornění- Disk: Byl proveden opakovaný pokus o vstupně-výstupní operaci na adrese logického bloku 0x1ee98f20 pro disk 1 (název PDO: \Device\000005bb).{Neúspěšný zpožděný zápis} Upozornění-exfat: Systému Windows se nepodařilo uložit všechna data pro soubor \Device\HarddiskVolume71. Data byla ztracena. Tato chyba může nastat, pokud bylo zařízení odebráno nebo je médium chráněné proti zápisu.
Informace:ApPopup: Místní nabídka aplikace: Windows - Neúspěšný opožděný zápis : Exception Processing Message 0xc000a082 Parameters 0x7ffc2fd31c38 0x7ffc2fd31c38 0x7ffc2fd31c38 0x7ffc2fd31c38
pokus 2, po 3 minutách
navíc:
stejné jako 1, akorát pokus o vstupněvýstupní dvakrát. Navíc 3x tam ještě mám
Stav 0x00001069 určuje, že rozhraní zařízení \\?\USB#VID_D12D&PID_A853#MSFT30DDWTF} nepodporuje rozhraní WMI iSCSI. Pokud toto zařízení není zařízením HBA iSCSI, může být tato chyba ignorována.
Normálně bych čekal, že se tam objeví desítky takovýhle hlášek v nějakém sledu. Jak mám vypozorováno