Ovsem rozsireni na PM je pomerne malo, tak uvidis, jestli najdes, co potrebujes. Ja zatim nasel vicemene vsechno, co chci, i kdyz jsem uz i editoval manifest v rozsireni, aby nervalo kvuli nepodporovane verzi.
Az na vyjimky chodej addony pro chrofoxe, jen je treba si je honem nekam zaarchivovat a pocitat s tim, ze pokud je autor nebude "oficielne" dal udrzovat pro palemoon, tak proste nebudou zadny novsi verze. Defakto je pak jen v seznamu addonu vypsany, jestli je addon primo pro palemoon, nebo je v "legacy" rezimu (modra/cervena tecka).
Primo podporujou palemoon zcela jiste noscript, ublock origin, adblock latitude ... ten noscript se samo musi sosat z webu noscriptu a ne z webu chrozilly. Na tom aktualni verze prosychr uz neni vubec.
Jinak mam trebas web deweloper, jen prave bezi v tom legacy rezimu, ale nezaznamenal sem, ze by neco nefungovalo.
Už to tady bylo vysvětlený několikrát, ale evidentně je to stále málo: Staré XUL API je broken by design a nutně se mění s každou trochu větší změnou v prohlížeči. Proto doplňky stále přestávaly fungovat a proto ho Mozilla ruší. Ví se to už hodně dlouhou dobu. Že to autoři doplňků nezaregistrovali a stále nepřevedli doplňky na nové API není problém Mozilly ale jejich.
Jinak co se týče prohlížeče, já jsem spokojený s Chrome.
To jiste, kecy v klecy a zvasty ... API je API, a XUL neni nic jinyho nez XML s nejakejma pravidlama. S browserem to nema spolecnyho vubec nic. Libovolny API lze udrzovat funkcni a implentovat nad zcela libovolnym podkladem. Kernel udrzuje API desitky let.