Citace: win 18. 08. 2016, 14:10:01Dej si facepalmu kolik chces, ale na pripadu krestanskych odmitajicich zadatelu o azyl je videt tvrda realita.Pro pronasledovane krestany v islamskych zemi se toho zas az tak moc nezmenilo, proto jim ani nijak nevadi se do valecne zony vracet.Jo, to zni logicky. Krestani se vrati do mist, ktera ovlada nebo mohl by ovladnout Islamsky stat a tam jim uriznou hlavu jako nevericim daurum.
Dej si facepalmu kolik chces, ale na pripadu krestanskych odmitajicich zadatelu o azyl je videt tvrda realita.Pro pronasledovane krestany v islamskych zemi se toho zas az tak moc nezmenilo, proto jim ani nijak nevadi se do valecne zony vracet.
Pokud si chceš udržet své zdraví u počítače, začni kouřit. Tímto způsobe se každou hodinku zvedneš, prJdeš se, protáhneš plíce a prohodíš řeč s uklízečkou nebo se stejně osvícenými kolegy.
je pravda ze moje IT schopnosti zlepsili fajcenim. ale zato viac kaslem.
Citace: Zelenace chci mit 17. 08. 2016, 21:40:44Pokud si chceš udržet své zdraví u počítače, začni kouřit. Tímto způsobe se každou hodinku zvedneš, prJdeš se, protáhneš plíce a prohodíš řeč s uklízečkou nebo se stejně osvícenými kolegy. je pravda ze moje IT schopnosti zlepsili fajcenim. ale zato viac kaslem.
Citace: e3k 18. 08. 2016, 22:47:35je pravda ze moje IT schopnosti zlepsili fajcenim. ale zato viac kaslem.Prestan hulit ty sracky v krabickach, co jsou balene v papirech z recyklovaneho novinoveho papiru a obaloveho kartonu, kup tabak, kvalitni papirky (napr. modra Rizla+) a filtry a nauc se balit nebo si kup balicku. Navic to vyjde proklate levnejc.
Citace: e3k 18. 08. 2016, 22:47:35Citace: Zelenace chci mit 17. 08. 2016, 21:40:44Pokud si chceš udržet své zdraví u počítače, začni kouřit. Tímto způsobe se každou hodinku zvedneš, prJdeš se, protáhneš plíce a prohodíš řeč s uklízečkou nebo se stejně osvícenými kolegy. je pravda ze moje IT schopnosti zlepsili fajcenim. ale zato viac kaslem.Nikotin podporuje paměť, to je známá věc :-)))
Tabák je toxický tak jako tak. To bych radši zkusil sehnat čistý nikotin (prudký jed v množství větším než malém) a dělal bych si podomácku náplasti.
Jinak nikotin asi snadno nesezenes.
Stejne jsou to borci. Ony se tachyony pohybuji nadsvetelnou rychlosti a navic jsou to hypoteticke castice. A oni je pochytaji, necpou treba do deky a tu pak prodaji za pouhych $500.
Já používám k ochraně sadu pentagramů a Tachyonizovaný kokon.
Citace: JardaP . 19. 08. 2016, 13:26:41Stejne jsou to borci. Ony se tachyony pohybuji nadsvetelnou rychlosti a navic jsou to hypoteticke castice. A oni je pochytaji, necpou treba do deky a tu pak prodaji za pouhych $500. To že existuje nabídka, ještě neznamená, že existuje poptávka. Taky může jít o daňový podvod.