Jak si neodrovnat zdraví u počítače

win

Re:Jak si neodrovnat zdraví u počítače
« Odpověď #45 kdy: 18. 08. 2016, 15:14:14 »
Dej si facepalmu kolik chces, ale na pripadu krestanskych odmitajicich zadatelu o azyl je videt tvrda realita.
Pro pronasledovane krestany v islamskych zemi se toho zas az tak moc nezmenilo, proto jim ani nijak nevadi se do valecne zony vracet.
Jo, to zni logicky. Krestani se vrati do mist, ktera ovlada nebo mohl by ovladnout Islamsky stat a tam jim uriznou hlavu jako nevericim daurum.
Argumentuj si jak chces, ale obcasne atentaty na osady jineho vyznani byly soucasti zivota i pred IS. Zmena za IS neni z 0 na 1, ale z pravdepodobnosti 0.0001 na 0.01 pokud si budou davat pozor a vcas utecou.

e3k

« Odpověď #46 kdy: 18. 08. 2016, 22:47:35 »
Pokud si chceš udržet své zdraví u počítače, začni kouřit. Tímto způsobe se každou hodinku zvedneš, prJdeš se, protáhneš plíce a prohodíš řeč s uklízečkou nebo se stejně osvícenými kolegy.
je pravda ze moje IT schopnosti zlepsili fajcenim. ale zato viac kaslem.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 18. 08. 2016, 23:21:48 »

Prestan hulit ty sracky v krabickach, co jsou balene v papirech z recyklovaneho novinoveho papiru a obaloveho kartonu, kup tabak, kvalitni papirky (napr. modra Rizla+) a filtry a nauc se balit nebo si kup balicku. Navic to vyjde proklate levnejc.

davkol

« Odpověď #48 kdy: 19. 08. 2016, 00:58:36 »
Tabák je toxický tak jako tak. To bych radši zkusil sehnat čistý nikotin (prudký jed v množství větším než malém) a dělal bych si podomácku náplasti.

Ivan Nový

« Odpověď #49 kdy: 19. 08. 2016, 06:59:10 »
Pokud si chceš udržet své zdraví u počítače, začni kouřit. Tímto způsobe se každou hodinku zvedneš, prJdeš se, protáhneš plíce a prohodíš řeč s uklízečkou nebo se stejně osvícenými kolegy.
Nikotin podporuje paměť, to je známá věc :-)))

D3ad

« Odpověď #50 kdy: 19. 08. 2016, 09:04:30 »

Prestan hulit ty sracky v krabickach, co jsou balene v papirech z recyklovaneho novinoveho papiru a obaloveho kartonu, kup tabak, kvalitni papirky (napr. modra Rizla+) a filtry a nauc se balit nebo si kup balicku. Navic to vyjde proklate levnejc.

Nebo si muze koupit kukuricnou fajfku zde(http://corncobpipe.com/) za par dolaru a cpat do toho kvalitni dymkovy tabak. Nemusi se o to starat, takze az zkysne tak ji muze zahodit a koupit novou. Jako bonus nebude muset vdechovat sajrajt z papirku a tabak byva silnejsi takze ho staci mene.

PetrM

« Odpověď #51 kdy: 19. 08. 2016, 10:02:45 »
Nikotin podporuje paměť, to je známá věc :-)))

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1880213-nejen-pomalou-a-bolestivou-smrt-koureni-zpusobuje-take-deprese

Už tak je jedno z rizik povolání, že se dostanu do šaškecu...

Přestávky se dají dělat i jinak, třeba si přečíst na Rootu Ivanova moudra nebo Laelovy postřehy z cizí planety. To deprese rozhodně nezpůsobuje, člověk si neničí zdraví, nesmrdí z toho a ještě ochudí agenta B o nějaký prachy na spotřební dani.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #52 kdy: 19. 08. 2016, 10:15:12 »
Tabák je toxický tak jako tak. To bych radši zkusil sehnat čistý nikotin (prudký jed v množství větším než malém) a dělal bych si podomácku náplasti.

To jo, to se pri programovani kazdou hodinu zvednes, protahnes, zajdes ven nalepit si naplast a prohodis rec s uklizeckou nebo stejne osvicntmi kolegy.

Jinak nikotin asi snadno nesezenes. Je to prudky jed, pry kousek o velikosti spendlikove hlavicky dokaze zabit kone. Takze v drogerii asi k mani nebude.

« Odpověď #53 kdy: 19. 08. 2016, 12:32:26 »
Já používám k ochraně sadu pentagramů a Tachyonizovaný kokon.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #54 kdy: 19. 08. 2016, 13:26:41 »
Stejne jsou to borci. Ony se tachyony pohybuji nadsvetelnou rychlosti a navic jsou to hypoteticke castice. A oni je pochytaji, necpou treba do deky a tu pak prodaji za pouhych $500.

Jenda

« Odpověď #55 kdy: 19. 08. 2016, 15:24:34 »
Jinak nikotin asi snadno nesezenes.
Kapalina obsahující v podstatě jenom nikotin a PEG nebo glycerin se prodává jako náplň do elektronických cigaret. Jedna lahvička jsou asi tři smrtelné dávky :-).

Ivan Nový

« Odpověď #56 kdy: 19. 08. 2016, 16:50:09 »
Stejne jsou to borci. Ony se tachyony pohybuji nadsvetelnou rychlosti a navic jsou to hypoteticke castice. A oni je pochytaji, necpou treba do deky a tu pak prodaji za pouhych $500.
To že existuje nabídka, ještě neznamená, že existuje poptávka. Taky může jít o daňový podvod.

zdenek henek nereg

« Odpověď #57 kdy: 19. 08. 2016, 18:04:17 »
Já používám k ochraně sadu pentagramů a Tachyonizovaný kokon.

To jako vazne? Tesla by mel radost.

Martin

« Odpověď #58 kdy: 19. 08. 2016, 18:44:51 »
To já mám neustále při sobě dřevěný kolík, muří nohu, posvěcenou stříbrnou kulku do dvaadvacítky, kříž, česnek, a fotku Emila Ščuky, vole, mě se nemůže nic stát.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #59 kdy: 19. 08. 2016, 20:24:23 »
To že existuje nabídka, ještě neznamená, že existuje poptávka. Taky může jít o daňový podvod.

Ale hovno, videl jsem ty tachyonove kramy v obchodech. Pri tom, kolik to stoji, by je tam nedrzeli, kdyby se aspon obcas nenasel nejaky mamlas, co to koupi. A osobne vim o jednom pripadu, kdy to nekdo koupil. No nepomohlo to, rakovina vyhrala.