Co to je za miniPC? Typ/znacka?
Odmietne ti preto, lebo pravdepodobne to miniPC vyzaduje viacej ako je ta nabijacka schopna dodat. Sa nedohodnu a ta nabijacka si ponecha/nezmeni 5V zakladne/bezpecne napetie.
To, ze ti to niekedy funguje je skor o nahode a ze nejak sa ta nabijacka a miniPC dohodnu ale potom sa to rozbije, lebo miniPC chce viacej a tak sa to vypne.
Tu by som videl chybu na strane miniPC, kde ak si vyjedna urcity profil z PD nabijackou, tak by to miniPC sa malo podla toho spravat a limitovat spotrebu na uroven daneho profilu.
Skor si myslym, ze to miniPC zacne fungovat po par hodinach a nie ta nabijacka(alebo je nejaka ochrana na strane nabijacky, ktora zafunguje). A po tom case sa znovu dohodnu na nejakom profile, pri ktorom to PC vie fungovat.
Na zistenie toho, co sa tam deje by si potreboval analyzator, ktory by si zapojil medzi PD nabijacku a miniPC a videl by si komunikaciu medzi nimi.
Ako som pisal, tak nabijacka na zaciatku nastavi zakladny 5V rezim a napajane zariadenie by malo zacat komunikovat s nabijackou a zistit ake profily ponuka a dohodnut sa na nejakom profile. Ak sa nedohodnu, tak nabijacka bude mat stale 5V.
Najlepsie riesenie ist a kupit si vykonnejsiu PD nabijacku podla dokumentacie toho miniPC. 45W je malo na hiendove miniPC a cudujem sa, ze ti t vobec nejako ide. Dnes PD nabijacky stoja smiesne peniaze. Minule som kupoval 68W od Lenova za asi 23Eur a nabijam tym vsetko doma.