Jste připraveni na život offline?

Re:Jste připraveni na život offline?
« Odpověď #45 kdy: Dnes v 12:33:07 »
Nejde ani tak o aktualizace, jako spíše o aplikace, nicméně lokální repo by mělo stačit a zbytek nejspíš appimage.

« Odpověď #46 kdy: Dnes v 13:31:02 »
Školy nebombardoval vůbec nikdo s výjimkou výzkumných pravovišť některých konkrétních univerzit zabývajících se raketovým výzkumem

Lžeš jak americký prezident, libovolný, nebo jako ČT:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-mozny-valecny-zlocin-usa-ani-o-odriznute-zemi-uz-nelze-snadno-lhat-303185

Zajímalo by mě, jak sedmileté holky dělají raketový výzkum. Skákáním na trampolíně?
Proboha, další takovej. Nemohli byste jít obtěžovat s těmihle hloupostmi a demagogiemi někam na Novinky nebo do žumpy na Facebook? Dík. A fakt je třeba o to žádat každého dezoláta jednotlivě? No, že se s jejich schopností chápat souvislosti ptám...
« Poslední změna: Dnes v 13:34:26 od Martin Poljak »

« Odpověď #47 kdy: Dnes v 13:44:00 »
Prosím, vraťte se do tématu, ať diskusi nezahlcujeme. Aby byla plodná a ke čtení i v pozdějších dobách.

Předem děkuji.
nm

P.S. Tohle je moje první odpověď "Vrátit se do tématu" zde na forum.root.cz, tak jsem zvědav co to udělá  :)

« Odpověď #48 kdy: Dnes v 14:09:06 »
Koukám, že v Íránu se podle vás základní školy věnují raketovému výzkumu. Zřejmě slušnej oddíl...
Fakt je lepší raději mlčet, když vás zrovna nenapadá nic inteligentního.
Vzhledem k tomu, že ta škola tam byla asi dva nebo tři roky a předtím tu budouvu používaly revoluční gardy, skutečně by měli vám podobní raději mlčet. Hloupým papouškováním tím, co jste kde slyšel profiltrovaný přes řádnou mlhu vlastních emocí a dojmologií ze sebe chytřejšího fakt neuděláte. Takže ano, bylo by lepší kdybyste mlčel, s tím plně souhlasím.

A tohle má být omluva?

« Odpověď #49 kdy: Dnes v 16:24:45 »
Vždyť to nikdo neomlouvá ani neospravedlňuje. Jen se tady poukazuje na to, že to nebyl úmyslný útok na základní školu.

Íránský režim si koledoval hodně dlouho, tohle je výsledek. A pořád jsou na to myslím o dost lépe než třeba taková Ukrajina, kde rus už bezdůvodně zničil značnou část průmyslu,elektráren, tepláren a úmyslně cílí na civilní budovy, nemocnice, školy, obchodní centra,... o okupovaném území nemluvě.

Kit

• 976
    • Zobrazit profil
« Odpověď #50 kdy: Dnes v 16:44:16 »
Myslíte si, že Íránci používají Windows nebo Linux? Asi řeší kyberútoky každou chvíli.

« Odpověď #51 kdy: Dnes v 18:26:31 »
Vždyť to nikdo neomlouvá ani neospravedlňuje. Jen se tady poukazuje na to, že to nebyl úmyslný útok na základní školu.

Íránský režim si koledoval hodně dlouho, tohle je výsledek. A pořád jsou na to myslím o dost lépe než třeba taková Ukrajina, kde rus už bezdůvodně zničil značnou část průmyslu,elektráren, tepláren a úmyslně cílí na civilní budovy, nemocnice, školy, obchodní centra,... o okupovaném území nemluvě.

Jak dokazeme rozlisit to ze to rus dela schvalne a american omylem?
A jak muzeme verit americanum, ze tohle bylo omylem kdyz na druhou stranu tvrdi ze slysi na 60km tlukot srdce pilota schovanyho ve skale?

« Odpověď #52 kdy: Dnes v 18:36:24 »
Prosím, vraťte se do tématu, ať diskusi nezahlcujeme. Aby byla plodná a ke čtení i v pozdějších dobách.

Předem děkuji.
nm

P.S. Tohle je moje první odpověď "Vrátit se do tématu" zde na forum.root.cz, tak jsem zvědav co to udělá  :)

Sorry cet sem to az ted :-D uz mlcim