Hmmmm, tak jsem asi zjistil, jakým problémem trpí Roští.cz. Protože je tam všechno sdílené.
Totiž, důvod toho, proč jsem to chtěl použít namísto AWSka je, že je to "jednodušší" než nastavovat EC2.
Jenže.
Já s dovolením ještě pořád dělám v Pythonu 3.9, mám v něm udělané všchno a nemíním přejít na novější, a Roští.cz už tam má Debian s 3.13, takže samozřejmě že se podělala moje netriviální Flask aplikace.
Ano, můžu rozjet ten nejstarší Runtime co tam mají, kde je pořád Python 3.9, ale mám takové zlé tušení, že to za chvíli odstřihnou a mě to přinuté přejít na novější Python.
Zároveň protože je to jakýsik sdílený linux tak já tam nemůžu instalovat věci z apt, furt to píše permission denied.
A odmítám kompilovat Python 3.9 ze zdrojáků, na to můžou apomenout.
Já prostě sakra chci něco vyvinout, nasadit to a nechci o tom slyšet a vědět dalších minimálně 5 let. Naprosto odmítám, abych kažý 1 rok něco fixoval, protože Roští.cz by přešlo na novější Runtime a staré by odstřihlo.
Takže smolík pacholík. To už se mi víc asi vyplatí to AWSko, nebo ten fujtajbl Serverless, protože jestli si tam nepřipravili nějakou podělávku v tom AWSku, tak tam v tom serverless to snad těch 5 let opravdu umí běžet. Asi.