Repas určite nie... inak ďakujem za tipy, pozerám sa na obe iiyama čo tu boli zmienené. Ešte taká (nie síce dôležitá) požiadavka, aby to malo zabudovaný zdroj, teda nech je do monitoru len kábel, a nie adaptér, síce kábel budem musieť asi kúpiť osobitne, keďže potrebujem dlhší než aké sú bežne pribalené (cez rohový stôl s otvorom v rohu a zásuvka je v strede na ľavej strane, zatiaľ čo monitor by bol na pravej strane, čo je asi 1.5m ak by som mal viesť kábel cez ten otvor v rohu stola, síce dá sa riešiť aj predlžovačkou).
Inak zázraky skutočne nečakám, je to primárne na programovanie a písanie či čítanie. Nie na grafiku či hry. Displej vo Flatron E2240 mi už dostatočne postačuje, a keby neblbol a mal HDMI či DP tak by som ho používal aj naďalej. Podanie farieb úplne bez problémov, keďže moje používanie je skutočne len základné a jediné hry čo mám v počítači nainštalované sú Šach, StarCraft: BroodWar, Medieval Total War: Vikings Invasion, WarCraft III: Reign of Chaos a podobné. Proste hry z prelomu tisícročia, kedy tie hry boli ešte o kvalitnom gameplay a nie o tom aby grafika bola čo najviac in, a mal si čo najviac skinov a platil za každú pičovinu (ako sú ikonky, skiny, odznaky, a iné vizuálne nezmysli či hral pay to win) a to síce aj keď som dakedy hrával aj League of Legends (ale nikdy nekúpil žiadnu chujovinu).
Takže vážne len základ.