Není lepší rovnou napsat kolik by jsi chtěl? Takový prodej je většinou k prdu a vyhneš se nabídkám jako je moje za 1€ za vše.
Citace: kolemjdouci 22. 08. 2016, 13:17:14Není lepší rovnou napsat kolik by jsi chtěl? Takový prodej je většinou k prdu a vyhneš se nabídkám jako je moje za 1€ za vše.Přihazuji - 2 EUR za vše...
myslim,ze gapps jsou vazane na domenu, ale jeste jsem to neoverovalmyslim,ze jeden ucet stoji 50 usd / rok, ale pochybuju, ze nekdo vyplazne 2 mice
To pochybuju stejně, je to nereálné. Měl jsem mnohem skromnější představu v řádu jednotek tisíc. Pokud vím, tak lze do Google Apps přidávat domény.
Citace: D78 23. 08. 2016, 12:21:19To pochybuju stejně, je to nereálné. Měl jsem mnohem skromnější představu v řádu jednotek tisíc. Pokud vím, tak lze do Google Apps přidávat domény.Nemam aktivovane "for bussiness", ale v mem uctu lze pridavat jen aliasy.
Prominte jestli vam pripadnu hloupejsi nez syn vesnickeho idiota a televizni rosnicky, ale neni ucet u google zdarma?
Ahoj,prodám Google Apps s možností bezplatné registrace 2000 účtů.Cenu nabídněte