GreenPacket H5 se nepřipojí do Vodafone

GreenPacket H5 se nepřipojí do Vodafone
« kdy: 24. 03. 2025, 20:17:53 »
Zdravím, neprovozujete někdo prosím GreenPacket h5 od kyslíků v síti vodafone? Po vložení VDF simky se nepřihlásí k síti. Na netu jsem dohledal že by měl vodafone zvládat, dle parametrů výrobce tak vše OK. Je možný že to má O2 zamčený jen na svojí síť?
Děkuji

Re:GreenPacket H5 se nepřipojí do Vodafone
« Odpověď #1 kdy: 26. 03. 2025, 08:34:41 »
Začněte základy. Udělejte factory reset, aby se předešlo chybné konfiguraci. Jako druhou věc, zkontrojte zda v dané oblasti máte signál od vodafone (třeba v mobilu) a směr vysílače.

« Odpověď #2 kdy: 26. 03. 2025, 16:38:22 »
Začněte základy. Udělejte factory reset, aby se předešlo chybné konfiguraci. Jako druhou věc, zkontrojte zda v dané oblasti máte signál od vodafone (třeba v mobilu) a směr vysílače.

Zkoušel jsem to ale mám jen admin heslo a to vyresetuje jen omezená nastavení. O2 tam má ještě superadmin heslo které zatím nemám. VDF signál je OK jak na LTE tak 5G. Jak dostanu superadmin pass tak to vyresetuji celé a uvidím co to udělá.

« Odpověď #3 kdy: 26. 03. 2025, 16:57:39 »
Reset je ještě i na jednotce.
https://cdn.myshoptet.com/usr/www.milevo.cz/user/shop/big/1600-5_5g-venkovni-modem-greenpacket-5g-cpe-atom-h5-200q1--pouzity-.jpg?66c50c63

Ve výchozím nastavení je vše na automatic, superadmin v rámci základního testování není nutný.
Nezapomeňte, že SIM také musí být 5G kompatibilní (pokud to není nějaká hodně stará která nezvládá ani LTE).