fah15973
Tak jsem to myslel. VoIP v rámci konektivity internetu přes Odorik zdarma, volání na mobilní telefonní čísla 0.59 Kč/min. Na pevné tedy stejná.
Volání z mobilu přes Odorik, tím se myslí normální mobilní volání (z čísla na číslo) v rámci virtuálního opertora odorik ? V rámci virtuálního operátora 0.59 Kč za minutu a z mobilního čísla (virtuál Odorik) mimo síť Odorik na běžná Česká čísla 1.49 Kč/min.
Pochopil jsem to správně ? I tak je to samozřejmě levné.
MH
Volnání přes internet (VoIP) na mobil a pevnou 0.59 Kč/min, můžu mít SW telefon na noťasu. Už to chápu. Ta vyšší cena (0.59 Kč v rámci operátora, 1.49 Kč mimo) je, když volám ne přez internet, ale klasicky z mobilu na mobil a mám virtuála Odorik.
tester3274
No dobrá, musíš ale mít současně i internet od Vodafonu pevný, což v kombinaci s Vodafonem SIMkou a základními daty určitě nebude pod 300 Kč/měsíc. No dobrá, jsi jeden z mála šťastlivců, kterým to omylem zapoměli vypnout, zpomalit. Za 286 Kč měsíčně (bez minut do zahraničí) máš neomezené volání i 5G internet neomezeně, už pár měsíců. Doufejme, že jen zapoměli vypnout. Normálně totiž tento tarif stojí tuším 1300 Kč za měsíc, tak hlavně aby to nezaúčtovali pár měsíců zpětně. Samozejmě, operátorovi se vyplatí vzhledem k nákladům, i když platíš za neomezená data takto málo. Neprodělávají. Hlavně ale aby to neúčtovali pak zpětně. Vodafone snad ne, ale u T-Mobilu by mě to nepřekvapilo.