Prodám Sony Xperia X se SailfishOS nebo Android

Prodám Sony Xperia X se SailfishOS nebo Android
« kdy: 30. 10. 2024, 05:30:08 »
Zdravím.

Prodám smartfoun Sony Xperia X, na kterým může běžet buď SailfishOS (https://sailfishos.org), nebo Android.

Cenu nabídněte.

Re:Prodám Sony Xperia X se SailfishOS nebo Android
« Odpověď #1 kdy: 01. 11. 2024, 15:01:40 »
Dobrá, tak zkusím nadhodit nějakou cenu. Což takhle orientačně za 900,- Kč.

chapp

« Odpověď #2 kdy: 02. 11. 2024, 20:48:09 »
A v jakem je stavu? Odkud jste?

« Odpověď #3 kdy: 03. 11. 2024, 01:53:16 »
Je v perfektním stavu. Celou dobu byl v gelovém pouzdře. Ven jsem ho moc netahal. Zkusím ho nafotit.

Bydlím na Příbramsku, ale jednou týdně jezdím do Prahy do Dejvic.

« Odpověď #4 kdy: 03. 11. 2024, 13:25:30 »
Nafoceno. Kvalita snímků není nic moc (nemám pořádný foťák).

« Odpověď #5 kdy: 04. 11. 2024, 11:23:49 »
Vyfoceno z jiného fotoaparátu. Kvalita o trochu lepší, než předchozí snímky.

Jen Kings

• 110
  • Hryprodva.cz
    • Zobrazit profil
    • Hry Pro Dva
« Odpověď #6 kdy: 05. 11. 2024, 09:33:27 »
Upřímně, být v lepší finanční situaci, tak bych po něm hned skočil. Telefon se SailfishOS by se mi do sbírky hodil, jelikož žádný takový ještě nemám...
Třeba nebude mít nikdo zájem a počká na mně až dodělám byt a vezmu ho :)

« Odpověď #7 kdy: Dnes v 02:36:16 »
Kupce už bych měl. Na 99.9% to vezme. Kdyby něco krachlo, tak se ozvu. Ostatní zájemce dávám do pořadníku.

nm

« Odpověď #8 kdy: Dnes v 09:13:19 »
Upřímně, být v lepší finanční situaci, tak bych po něm hned skočil. Telefon se SailfishOS by se mi do sbírky hodil, jelikož žádný takový ještě nemám...
Třeba nebude mít nikdo zájem a počká na mně až dodělám byt a vezmu ho :)

Tak telefon so SailfishOS X si mozes kedykolvek vyrobit sam. Staci ti kedykolvek kupit nejaky podporovany Sony smartfon a drzat sa navodu. Vies to rozbeh aj na inych telefonoch ale bude to bez podpory behu Android aplikacii.
Inac ono nieje extra o co stat. Bol to zaujiamvy projekt ale stagnuje. Pouzivam SaifishOS X nieco vyse 4 rokov a zhodou okolnosti s nim dnes koncim. Xperia XA2 uz fyzicky odchadza a ja prechadzam na Android. Mozno len docasne (bol by som rad keby docasne). Akurat mi dosla Xperia 10 VI, ktora sa s velkou pravdepodobnostou docka o nejaky cas ofic. podory pre SaifishOS X
SailfishOS je viac-menej pre fanusika. Da sa s nim fungovat ale je to o urcitych kompromisoch. Skoda, ze sa to zaseklo, malo to potencial. Som zvedavy na 5.0 verziu, ktorej vydanie meska ale bohuzial necakam nic prevratne.
Tajne som dufal, ze by EU mohla do toho vrazit nejaky ten milion ako alternativy/poistky pred duopolom iOS/Android podobne ako sa o to snazilo Rusko(maju fork Aurora) ale nstalo sa.

Jen Kings

• 110
  • Hryprodva.cz
    • Zobrazit profil
    • Hry Pro Dva
« Odpověď #9 kdy: Dnes v 09:29:50 »
Jasně, spíš jsem zvětřil příležitost. "Nejnovější" Sony co mám ve sbírce je Tipo s alternativní ROMkou.
Sbírám telefony všeobecně, a snažím se mít co nejrozmanitější zastoupení operačních systémů, ideálně co nejvíce exotických (Nejradši mám vývojářský alcatel s FireOS [nebo FirefoxOS?]).

Nekupuju ty telefony nějak přímo účelově, ale spíš vždycky když narazím na něco zajímavého, cenově výhodného, tak rozšířím sbírky, ale všeobecně vzato beru všechno co je funkční, ať je to jakkoliv staré.