Vážení přátelé,
nebudu komentovat předcházející diskuzi. Myslím si, že je však potřebné uvést některé zdejší dohady na pravou míru.
- téma BP jsem volil na základě několika skutečností - pracoval jsem ve specifickém odvětví, zkušenosti z něj nemohly být pro BP použity. Volil jsem tedy z oblasti koníčků - Linuxu, jeho šíření a popularizaci u laické veřejnosti jsem se v minulosti dlouhodobě věnoval - dané téma se tedy velmi nabízelo.
- proč inzerát - během 2,5 roku studia jsem se svému koníčku nemohl příliš věnovat, a teď když mám vzít tužku do ruky, zjistil jsem, že jsem ztratil aktuální přehled. Protože jsem zvyklý odvádět solidní výkon a chtěl bych, aby BP k něčemu vypadala, rozhodl jsem se najít někoho, kdo mi poskytne nějakou odbornou konzultaci, pomoc, řekne mi svůj názor. V mém okolí bohužel nikoho nemám. Mí kolegové čerpají pomoc ze svého okolí, firem. Proto tedy volba i placených konzultací, čas poněkud tlačí.
Svoji žádost si obhájím před svým svědomím i kýmkoliv dalším - můj postup není, dle mne, neférový.
Toť asi vše.
Twistr