Root niekedy prelustrujem (povazujem to za peknu psychicku prokrastinaciu) a z velkej vacsiny nic nehovoriaceho balastu alebo vojen medzi ho*** alebo laj*** na fore nenajdes nic uzitocne... (cest vynimkam ktore si velmi vazim, vedia sa k veci vyjadrit spravnym sposobom, ALE nemaju xk prispevkov na fore a vyjadrenie v kazdom vlakne).. ale za posledne obdobie sa mi pacila jedna... nic nieje dolezitejsie ako cas, teraz ho mas vela, potom nebudes mat ziadny...
Osobne ako embedded developer ti odporucam, poobzerat sa po niecom inom ako je arduino...
V embedded oblasti najdes obrovsky priestor na sebarozvoj alebo profesnu realizaciu. Ak este studujes, pozri sa co ti ponuka skola (velakrat maju velmi zaujimave projekty, ale vie o nich dokopy 5 ludi...), potom, XY firiem berie na studentske pozicie za pekne peniaze (viac ako mesacny plat doktoranda o.O), kde sa mozes priucit programovaniu, navrhu dosiek, testom alebo vareniu kavy...
A je hafo open source HW aj SW ktore sa daju pekne rozvijat bez toho aby si si tesal svoje koleso...
A dobra rada... arduino ta nauci iba zlym navykom, nieje to ani macka, nieje to ani pes... ja ho nezatracujem, ale skutocne programovanie to nieje... Dnes dosky s STM, NXP, TI alebo cypress stoja par korun, barz ktora vysoka skola ich ma na tony na rozdavanie...
Pekne moze byt aj vision recognition, umela inteligencia.. po tom je riadna dracka
Drzim palce v profesnom rozvoji