Unihertz před týdnem poskočil s cenou Titan 2 z cca 400 na 500 USD, že náklady na CPU, RAM, ... Jako kompenzaci dal to prohlášení, že bude SW podpora po Android 19, rok 2030. Ano, teď je v něm A16. Viz:
https://www.unihertz.com/blogs/news/titan-2-update-new-price-from-23-mar-2026-software-support-extendedTaké mám kousek. Vádí, že není podpora pro českou diakritiku na HW klávesnici. Ten původní hack fugnoval jen pro prvotní Titan a Titan Pocket, na novějších se mi to nepovedlo rozjet.
V porovnání s originál BB na jejich OS, tak je to stále nic moc, přestože tam mám to BB prostředí (ale nemohu porovnávat s BB s androidem, já končil na Q10 a Classic). Drahá nadpolovička také na to nadává, kudy chodí, ale také přechod z BB Classic na Titan Slim a nějak nemůže Android rozdejchat.
Jinak už Kickstartují Titan 2 Elite. Což vypadá na kulatější a komornější verzi Titan 2. Vzal jsme jeden ženě, tak uvidíme. U té Titan série mě překvapuje, že vždy, jak vydají nový model, tak u stávajícího v kapse se mi nafoukne akumulátor na trojnásobek a kapacita se zhroutí. 2x i pokus aku vyměnit, ale s novým je to bída dál. Tomu se říká zvládnuté řízení životnosti. :-)