Zdravím,
chtěl bych se věnovat "výzkumu" spamu. Rád bych ho analyzoval. Mám předběžně domluvené tři zdroje, očekávám asi 300 000 spamových emailů za den.
Jaká je na tohle potřeba minimální konfigurace - důvod - je to financované z grantu vysoké školy - rád bych neomezený rozpočet, ale neklaplo to.
Varianta 1 - dedikovaný server - konfigurace (max 24 000)
Varianta 2 - virtuální server (1400 měsíčně)
Je možné tohle realizovat?
Díky za názory.
Kokote ... (sorry za slovnik - jinak uz to neumim) ...
Jestli chces studovat IT ty blbe, tak se nauc specifikovat problem tak, ze to kazdy pochopi. To, co jsi napsal a delas ze me debila je na facku. Idiote. Me ted chteji platit zlatem ... Prodal jsem easy.cz a ted si muzu vyjebavat co chci.
Jeste jednou mi reknes, ze jsem debil a uvidis jak moc velkej.
Moje ego je sice nekonecne, ale toto je moc. Pokora v tobe je uplne v zadeki. Netusis, ze sedim pred monitorama 24 let ty degenerate.
Kdyz se zeptam na to jestli A je vhodne tak David odpovi, ze A je bud vhodne nebo nevhodne ...
Nejsem kurva baba, ktera si "domysli".
Do zadeke kdy to tu z vas vetsina pochopi, ze IT je hranate. HRANATE. 1/0
Kokutek si "myslel" ze ... a vsichni to tu jako maji vedet? Coze? Nemuzes pouzivat bydet, pac bysis vymyl mozek ...
Problem byva, ze se pan zepta na A, odpovi se mu na B ...
Tady se pan zeptal na "konfiguraci" a jedine co tam bylo je, ze chce "analyzovat".
Anal si muzes lizat komu chces kokote. Chapes to?
Kurva do zadeke - nestuduj to. Nedelej to. Jestli chces studovat IT takovym zpusobem.
UMENI PROGRAMOVANI V UNIXU - to si precti ty tupce.
A muzes mi vylizat koule, protoze me platej 150k mesicne a tobe hovno. A s takovym pristupem i budou ...