V akom stave je Windows 11?

@Mint

Re:V akom stave je Windows 11?
« Odpověď #195 kdy: Dnes v 12:17:59 »
Už dlouho jsem nepotkala, tak nekritického milovníka Windows, pokud ovšem nepočítám zaměstnance Microsoftu, ale možná Marek Staněk mezi ně patří  :D

Kit

• 897
    • Zobrazit profil
« Odpověď #196 kdy: Dnes v 14:45:45 »
Už dlouho jsem nepotkala, tak nekritického milovníka Windows, pokud ovšem nepočítám zaměstnance Microsoftu, ale možná Marek Staněk mezi ně patří  :D

Také mám rád své Ubuntu a nevidím na tom nic špatného.

« Odpověď #197 kdy: Dnes v 16:21:29 »
Jedno to není. To, že jsou Widle zcela imbecilní systém plný nelogičností a chyb - které MS vydává za feature, je prostě důsledek politiky výrobce OS, nikoliv výrobce notebooku. Ale když chce někdo v dnešní době ještě používat Widle, dobře mu tak.

Mě stačí, že mám W11 v práci, kde mě za používání tohoto nesmyslu platí a můžu tak sledovat kolik MS certified profesionálů je potřeba na udržení tohoto cirkusu v chodu, než se celý rozpadne a je nejjednodušší ho přeinstalovat než travit dny a týdny investigací. Na soukromý hardware mi widle nesmí od dob WinXP. Takže ano, máte pravdu v tom, že odpovědnost za provozuschopnost jde za výrobcem NTB. Ovšem za to, že jsou Widle takový paskvil, ale fakt výrobce NTB nemůže. To je celé.

TAK TO NEPOUŽÍVEJ! NIKDO TĚ K TOMU NENUTÍ A NUTIT NEMŮŽE A NESMÍ! A JESTLI SE TI NELÍBÍ VE TVÝ KRETÉNSKÝ PRÁCI, TAK JDI JINAM!

« Odpověď #198 kdy: Dnes v 16:25:52 »

Ty si taky skoč k doktorovi. Tohle není o zaměstnanecký loajalitě, nýbrž o tom, že tady minimálně dvě osoby naprosto nechápou, že ten systém není jejich, a když se jim nelíbí jak funguje, mají svobodu se sebrat a jít jinam. Nebudu tady rozebírat, jestli v MS dělám nebo ne; zaprvý to není relevantní, a zadruhý je vám po tom všem akorát hovno.

Já zase už dlouho nepotkal takovou hromadu tupců s nulovou schopností chápání textu. Možná to TY jen předstíráš, ale třeba jseš naopak předsedkyní tohohle šílenýho klubu. Nevím, zatím nemám k posouzení dost dat.

Jak se TOBĚ tyhle pindy líbí?