Ten apstór, MarkÉÉT, a góglpláy jsou pěkný blbosti teda, jednak tam nikde nevidím odkaz nejen na stažení ale ani nějaký jiný odkaz, jak provést instalaci. Nechce to nějakou registraci? Vypadá to podivně uzavřeně. Jde aplikace odsud stáhnout nějak anonymně, jako kdysi byl odkaz na soubor?
Ano, na ty
schovky Alt+Shift jsem si stěžoval . V apple snad musí být trollové, aby takhle poškádlili uživatele, aby furt musel v každé nabídce mačkat alt,shift, jestli náhodou někde alternativní položka v menu.
úžasné je to třeba ve Finder-Zobrazit, navíc je tam bug, že když mám zobrazené submenu, tak po stisku se nepřekreslí, musí se submenu opustit a najet do něj znova. Tohle je bordel na entou. Oproti tom Polská kalkulačka RPN hadr.Děkuji nechci, takže programátoři u OS X systému a aplikací neměli pod čepicí při programování aplikací a GUI prvkům dát "myšlenkové zkratky" pro rychlejší ovládání?
Ano a ne, nefunguje to stejně, ať mám jakýkoli jazyk. Je v tom bordel. Proč klávesová zkratka "CMD+/" na stavový řádek reaguje na klávesu nalevo před Backspace (která je označená Delete

) ,tedy diakritickou čárku v cz layoutu. Nemluvím o tom, že v českém layoutu
nejdou zkratky pro Zoom. Už mi experti radil, že si mohu v Předvolby-klávesnice-zkratky, přidat vlastní zkratku přidáním textu "Zvětšit", "Změnšit" "Přiblížit", "Oddálit" , "Zvětšit velikost", "Zmenšit velikost, "Change size", "Zoom in", "Kleiner", "Grosser" a zadáním příslušné zkratky, pokud jsem nezapomněl na nějaký z dalších 453 výrazů pro změnu velikosti, protože pak to nebude fungovat. I přesto mi v Quicktime nebo jiných programech původní i nové zkratky nejdou", některé ano, ale ne přes Cmd+=, ale přes Cmd Shift+= najednou. Prostě UI bordel, který se nevidí.