Poslání odkazu na Wikipedii přes ICQ

rseb

Poslání odkazu na Wikipedii přes ICQ
« kdy: 08. 09. 2014, 08:32:23 »
Funguje vam posilani linku na www.wikipedia.org pres icq? :o
« Poslední změna: 08. 09. 2014, 11:00:10 od Petr Krčmář »

Vojta

Re:Funguje vam posilani linku na www.wikipedia.org pres icq?
« Odpověď #1 kdy: 08. 09. 2014, 10:27:50 »
ICQ? Tohole priserneho dinosaura jeste nekdo pouziva?   ;D

Franta.

Re:Poslání odkazu na Wikipedii přes ICQ
« Odpověď #2 kdy: 08. 09. 2014, 14:07:46 »
Taky jsem si říkal, kde vzal autor stroj času :-)

RHtronix

« Odpověď #3 kdy: 08. 09. 2014, 14:18:42 »
Funguje vam posilani linku na www.wikipedia.org pres icq? :o

Nefunguje.

belzebub

« Odpověď #4 kdy: 08. 09. 2014, 14:34:29 »
Zajimavy pohled. Ja osobne ICQ stale jeste poustim (kvuli cca 3 lidem, kteri nic jineho nemaji a nehodlaji nic instalovat), ale prestoze vedle toho mam jesta 4 dalsi komunikatory, musim rict, ze co se pouzivani tyce (nehodnotim technologii, uzavrenost, chyby atd), ICQ je naprosto neprekonatelne v tom, jak umoznovalo dobre pracovat s kontakty - moznost nastavit "pro tyto lidi jsem stale offline", "tito lide me vidi, i kdyz jsem "invisible"", "tito lide me nemuzou kontaktovat i kdyby chteli", atd. Moznost nastavit se "invisible" byla pro me take velmi prinosna, zejmena kdyz jsem mezi kontakty mel sefa, a nechtel jsem aby me otravoval v noci s praci, protoze me vidi online..

Dnesni "moda" je "byt stale videt", "byt stale online" - a to me hodne vadi. ICQ nebyl moc dobry SW, ale nebylo na nem vsechno spatne..

« Odpověď #5 kdy: 08. 09. 2014, 18:37:52 »
Zajimavy pohled. Ja osobne ICQ stale jeste poustim (kvuli cca 3 lidem, kteri nic jineho nemaji a nehodlaji nic instalovat), ...
+1
Přesně tak.
(mám ho zapnutý v pitkinovi)

Dnesni "moda" je "byt stale videt", "byt stale online" - a to me hodne vadi. ICQ nebyl moc dobry SW, ale nebylo na nem vsechno spatne..
Taktak.

Nox

« Odpověď #6 kdy: 08. 09. 2014, 19:51:42 »
ICQ je nastroj komunikace, nejcasteji jeden na jednoho, dnesni "komunikatory" slouzi spise k exhibicionismu.
Jinak ICQ pouzivam dosnes, naucil jsem na nej cele pribuzenstvo a tak se deletrvajici veci resi zde. Ale je to cimdal mene a mene, ale pri reseni problemu s PC se to zatracene hodi.

kuba77

« Odpověď #7 kdy: 08. 09. 2014, 23:23:01 »
Zajimavy pohled. Ja osobne ICQ stale jeste poustim (kvuli cca 3 lidem, kteri nic jineho nemaji a nehodlaji nic instalovat), ale prestoze vedle toho mam jesta 4 dalsi komunikatory, musim rict, ze co se pouzivani tyce (nehodnotim technologii, uzavrenost, chyby atd), ICQ je naprosto neprekonatelne v tom, jak umoznovalo dobre pracovat s kontakty - moznost nastavit "pro tyto lidi jsem stale offline", "tito lide me vidi, i kdyz jsem "invisible"", "tito lide me nemuzou kontaktovat i kdyby chteli", atd. Moznost nastavit se "invisible" byla pro me take velmi prinosna, zejmena kdyz jsem mezi kontakty mel sefa, a nechtel jsem aby me otravoval v noci s praci, protoze me vidi online..

když na Facebooku (na web.stránkách v prohlížeči na desktopu) vypínám chat, tak to nabízí tři možnosti:
1) Vypnout chat pro všechny přátele
2) Vypnout chat pro všechny přátele kromě...
3) Vypnout chat pouze pro některé přátele...
v případech 2 a 3 lze vybrat kromě jednotlivých přátel i seznam přátel (pro ty co maj přátelé na FB rozdělené do více seznamů je to dobrá věc).

Takže i "moderní" Facebook to umí. Ale i tak nejsem jeho příznivcem.

nazir

• 110
  • Veni, vidi, discessi.
    • Zobrazit profil
    • hic sunt elephanti
« Odpověď #8 kdy: 09. 09. 2014, 13:19:19 »
moznost nastavit "pro tyto lidi jsem stale offline", "tito lide me vidi, i kdyz jsem "invisible"", "tito lide me nemuzou kontaktovat i kdyby chteli", atd. Moznost nastavit se "invisible" byla pro me take velmi prinosna, zejmena kdyz jsem mezi kontakty mel sefa, a nechtel jsem aby me otravoval v noci s praci, protoze me vidi online..
BTW: tohle vše umí i xmpp (alespoň v Psi+ klientovi)... 
Ale samozřejmě, pokud máš všechny kontakty na jiných sítích, je Ti to málo platné...