Objasnění kódu v PHP

MM

Objasnění kódu v PHP
« kdy: 11. 06. 2014, 10:45:03 »
Ahoj, může mi tohle prosím někdo rozepsat do více řádků abych pochopil co to přesně děla ? Děkuji za pomoc
Kód: [Vybrat]
$newarr[$oldkey = $key] = $arr = $arr[$key];

Sten

Re:Objasnění kódu v PHP
« Odpověď #1 kdy: 11. 06. 2014, 11:08:52 »
$arr = $arr[$key];
$oldkey = $key;
$newarr[$oldkey] = $arr;

Sadam

« Odpověď #2 kdy: 11. 06. 2014, 11:13:20 »
Ten kus kodu je takovy piece of shit... nechces sem radsi postnout celou metodu/funkci v ktere je to pouzite... at to resi cokoliv, mam pocit ze to pujde udelat lepe...

Kit

« Odpověď #3 kdy: 11. 06. 2014, 11:20:31 »
Ahoj, může mi tohle prosím někdo rozepsat do více řádků abych pochopil co to přesně děla ? Děkuji za pomoc
$newarr[$oldkey = $key] = $arr = $arr[$key];

Podle mne je to práce šíleného programátora a možná by to mělo vypadat takto:
$oldkey = $key;
$arr = $arr[$key];
$newarr[$key] = $arr;

karel

« Odpověď #4 kdy: 11. 06. 2014, 12:46:06 »
ne takhle se programuje ve 3 rano po flasce vina a s terminem odevzdani druhy den

Jozef

« Odpověď #5 kdy: 12. 06. 2014, 09:21:48 »
Snad by som len upozornil na to, ze tato cast je obzvlast sialena:

$newarr[$oldkey = $key]

Pretoze pokial viem, tak sa to bude interpretovat ako $newarr[1], pretoze $oldkey = $key sa vyhodnoti vdzy ako true.
Toto je pekna zrada od PHP(alebo ficura, podla toho ako sa na to pozerate)...  ;D

Kit

« Odpověď #6 kdy: 12. 06. 2014, 09:37:12 »

$newarr[$oldkey = $key]

Pretoze pokial viem, tak sa to bude interpretovat ako $newarr[1], pretoze $oldkey = $key sa vyhodnoti vdzy ako true.
Toto je pekna zrada od PHP(alebo ficura, podla toho ako sa na to pozerate)...  ;D

To je skutečně zrada, protože $oldkey = $key se nevyhodnotí jako true, ale je to přiřazení, jehož výslednou hodnotou je $key

dword

« Odpověď #7 kdy: 12. 06. 2014, 12:31:23 »

$newarr[$oldkey = $key]

Tim chces rict ze, $newarr[666] se bude interpretovat jako $newarr[1], protoze 666 != 0?

dword

« Odpověď #8 kdy: 12. 06. 2014, 12:38:20 »
Je to sranda kolik lidi tu ze PHP je prasecina a pritom resi kraviny, ktere neexistuji, jen proto, ze si je sami vytvorili (prasata), svou neznalosti jazyka PHP. Az zase nekoho uslysim nadavat na PHP, budu si myslet sve ::)

dword

« Odpověď #9 kdy: 12. 06. 2014, 12:41:53 »
Je to sranda kolik lidi tu ze PHP je prasecina a pritom resi kraviny, ktere neexistuji, jen proto, ze si je sami vytvorili (prasata), svou neznalosti jazyka PHP. Az zase nekoho uslysim nadavat na PHP, budu si myslet sve ::)

Sorry, to melo byt k foru "Odesílání mailů z PHP"