Skúsenosti s Syncrify na remote backup

Skúsenosti s Syncrify na remote backup
« kdy: 28. 04. 2014, 10:55:31 »
Používate niekto v produkcii http://web.synametrics.com/Syncrify.htm na remote backup ? Aké máte s ním skúsenosti ?
Prípadne aké iné riešenie používate na remote backup cez internet pre Windows Server. Ja som testoval cobian backup ale pri velkom množste súborov je pomalý pri zálohovaní aj obnove. Na Linuxe používam rdiff backup.
« Poslední změna: 28. 04. 2014, 22:07:34 od Petr Krčmář »

死神

• 159
    • Zobrazit profil
Re:Máte niekto skúsenosti s Syncrify na remote backup ?
« Odpověď #1 kdy: 28. 04. 2014, 14:28:16 »
Syncrify, free verzi, jsem používal několik let, no zkušenosti nevím, jaké bych sdělil. Prostě jsem to nainstaloval na obou stranách, pustil a pak už mi chodily jenom informační maily o tom, co se v noci zazálohovalo z klienta na server.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 28. 04. 2014, 15:26:30 »
Pro Widle existuje DeltaCopy. Pokud zaloujete na linuxovy stroj, dokaze DeltaCopy vyuzit tamnejsi rsync. Jinak se da naistalovat i DeltaCopt server na Widlovy stroj.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 28. 04. 2014, 15:29:30 »
BTW, asi by vas zajimalo tohle srovnani: http://web.synametrics.com/SyncrifyVsDeltaCopy.htm

bwbw

« Odpověď #4 kdy: 28. 04. 2014, 15:38:36 »
Syncrify, free verzi, jsem používal několik let, no zkušenosti nevím, jaké bych sdělil. Prostě jsem to nainstaloval na obou stranách, pustil a pak už mi chodily jenom informační maily o tom, co se v noci zazálohovalo z klienta na server.

a co obnova? v pohode? 8)

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #5 kdy: 28. 04. 2014, 15:49:17 »
Ve světě windows používám DirSyncPro www.dirsyncpro.org/ v linuxu není nad rsync.