Lubuntu: v Chrome zlobí Flash

3ugeene

Lubuntu: v Chrome zlobí Flash
« kdy: 30. 11. 2013, 09:32:07 »
Ahoj, googlim a googlim, ale nemuzu najit nic na muj problem: Mam nejnovejsi lubuntu, chrome i flash a vse jelo ok. Z niceho nic (mozna to bylo po instalaci firefoxu - nevim) mi flash v Chrome dela zvlastni vec: funguje ok, ale kdyz mi hraje video treba na youtube, prepnu se do jine zalozky a zpet, tak u videa jede pouze zvuk a obraz s ovladacima prvkama je komplet cernej blok... Zkousel jsem restart, reinstall chromu i balicku flashplugin-installer, ale dela mi to porad. Pokud se prepnu v chromu na pepperflash, tak se skube cela stranka i s videem, takze je to nekoukatelny...

Nemate na tohle nekdo neco?
« Poslední změna: 02. 12. 2013, 09:57:36 od Petr Krčmář »

Lol Phirae

Re:Lubuntu: v chrome zlobi flash
« Odpověď #1 kdy: 30. 11. 2013, 10:37:16 »
ale kdyz mi hraje video treba na youtube, prepnu se do jine zalozky a zpet, tak u videa jede pouze zvuk a obraz s ovladacima prvkama je komplet cernej blok...
Nemate na tohle nekdo neco?

Jo, máme. http://www.youtube.com/html5

3ugeene

« Odpověď #2 kdy: 30. 11. 2013, 10:55:09 »
predpokladam, ze mit znalost faktu, ze s html5 funguje tak sotva polovina videi, tak tohle nenapises... :)

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #3 kdy: 30. 11. 2013, 11:21:48 »
Já měl za to, že chrome si tahá flash sebou a nemusí se instalovat. Nemyslíš náhodou chromium?

3ugeene

« Odpověď #4 kdy: 30. 11. 2013, 12:00:18 »
nene, chrome a ano, taha, to je prave ten pepperflash a s tim to nejede vubec - zakousne se cela stranka.. Ale musi to bejt chyba v chromu, protoze fe Firefoxu vsechno jede ok...

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #5 kdy: 30. 11. 2013, 12:12:26 »
Aha, já ho nepoužívám protože vždycky jsem narazil na nějaký problém, i časté pády aplikace. Některá verze jela, a po update byl problém. Chrome jsem zatím vždycky bral jako nevyzrálou aplikaci, která však je na většině počítačích. Bude to znít blbě, ale smazal si zbytky po odinstalaci v domovském adresáři? Nevím, kam to ukládá lubuntu, ale já většinu těch věcí mám  v ./config

vvv

« Odpověď #6 kdy: 30. 11. 2013, 15:38:37 »
Dělá mi to to samé. Začalo to po tom, co jsem si do Chromia nainstaloval Pepper Flash a pak se vrátil zpět ke klasické Netscape verzi. Ta mi teď takhle zlobí, ikdyž předtím to jelo OK. (Archlinux X64, grafika Ivy Bridge)

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #7 kdy: 30. 11. 2013, 15:59:34 »
Tak jsem si nainstaloval Chrome do Wheezyho a problémy nepozoruji. ČT Sport jede normálně ve fullscreenu, DELL D430, externí monitor 1024x768, 2GB ram.