Debian Wheezy, nefunkční flash

beer

• 729
    • Zobrazit profil
Debian Wheezy, nefunkční flash
« kdy: 20. 11. 2013, 16:29:50 »
 Ahoj, jedná se o debian based openbox distro Crunchbang. Instaloval jsem ho kolegyni z práce na cca 15 let starý pc, nějaký athlon xp, 1500 MB ram.

Icewease (firefox) má plugin flash, nefunguje ani na youtube ani jinde, byl přítomen již při instalaci. Nainstaloval jsem google chrome stable, stažený z webu google a tam překvapivě chybí ppapi plugin, je tam pouze ten nefunkční npapi plugin, jako v iceweaselu. I když je povolený, tak vždy spadne. Nějaký nápad? Ten Waldorf je tuším debian wheezy, instalovaná verze je pro procesory 486, na webu mají označeno jako pro starší pc bez pae.
« Poslední změna: 21. 11. 2013, 21:03:13 od Petr Krčmář »

beer

• 729
    • Zobrazit profil
Re:Debian Wheezy, nefunkční flash npapi plugin, absence ppapi
« Odpověď #3 kdy: 20. 11. 2013, 17:21:51 »
http://www.webupd8.org/2013/04/install-pepper-flash-player-for.html

Díky, mne zaráží, že by právě v Google Chrome měl být přítomný. Nejedná se o chromium. Nevím, nakoli mohu využít ppa, když se nejedná o ubuntu, ale o debian....

beer

• 729
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 21. 11. 2013, 10:38:53 »
Už není aktuální, pc odešel včera do křemíkového nebe. RIP. Každopádně díky, bude se mi to hodit na další PC.

Lol Phirae

« Odpověď #6 kdy: 21. 11. 2013, 20:00:29 »
Už není aktuální, pc odešel včera do křemíkového nebe. RIP. Každopádně díky, bude se mi to hodit na další PC.

Tak nějak bych to neřešil, nicméně AFAIK ta Adobe sračka vyžaduje nejméně podporu SSE2, což Athlon XP jaksi nemá.