Poraďte MicroSD (SDHC) kartu

omg

Poraďte MicroSD (SDHC) kartu
« kdy: 18. 09. 2013, 13:12:05 »
Zdar,

Netusite nekdo, kde by se dalo sehnat srovnani microSDHC karet, kde by byl i test spotreby ku prenosovym rychlostem / velikosti?
« Poslední změna: 18. 09. 2013, 21:36:03 od Petr Krčmář »

Martin

Re:poradte microSD (sdhc) kartu
« Odpověď #1 kdy: 18. 09. 2013, 14:19:43 »
Mě by strašně, ale strašně zajímalo k čemu to potřebuješ. Skoro to zavání jako nevhodně zvoleným tématem pro domácí ukol   :D

H7

« Odpověď #2 kdy: 18. 09. 2013, 14:37:06 »
Třeba testy rychlostí by mě zajímaly také, protože často i karty class 10 jsou velmi pomalé v zápisu náhodných malých bloků. A třeba při cachování mapových dlaždic v telefonu je tahle pomalost strašně moc znát. Jak se to liší spotřebou vůbec netuším, ale pokud jsou ty rozdíly velké, tak to u smartphonu také může být zajímavé. Nějaké benchmarky se najít dají, ale problém je s přiřazením benchmarku ke kartě v nějakém obchodě.

SDuř

« Odpověď #3 kdy: 18. 09. 2013, 14:59:53 »
Vyhledávej po fórech texty SDH a "winsat disk". Nastav si vhodně datum. Budeš se divit co všechno nenajdeš. Pokud tě zajímají konkrétní modely, tak je uveď.

Ta část v uvozovkách, to je kousek z windows příkazů pro zjištění rychlosti disků: diskwinsat -read/write -ran -ransize xyz -drive xyz

omg

« Odpověď #4 kdy: 18. 09. 2013, 21:59:38 »
Mě by strašně, ale strašně zajímalo k čemu to potřebuješ. Skoro to zavání jako nevhodně zvoleným tématem pro domácí ukol   :D
tak to se nech vysetrit. ta pavlac co na tebe spadla po tom co si z ni upad na tobe zrejme zanechala nasledky.

Pavel 'TIGER' Růžička

Re:Poraďte MicroSD (SDHC) kartu
« Odpověď #5 kdy: 18. 09. 2013, 22:13:06 »
Testů je dost, ale bez spotřeby.