Pokud se dokáži dostat na 1/3, či dokonce 1/10 ceny nového serveru a navíc se i něco naučím tak je to jedině dobře.
Ano na AUKRO i jinde se dají koupit servery, které jely 24/7 4 až 7 let a výkon / cenou většinou nic moc.
Právě jde o to, že uzamykatelný stojan nemám.
Po zkušenostech s opraváři PC v roce 1994, si desktopy, towery "servisuji" a stavím sám. To, že je v U1 méně místa mi v tom nebrání.
Navíc potřebuji občas předvést svoje kompletní řešení, za málo peněz.
S U1 bych to vůbec neřešil pokud by v housing centrech za větší U2 nechtěli i více peněz.
Dále pak se pohybuji v jiných kategoriích než zde většina ostatních. A to jak co se týká zákazníků, tak i příjmů, pohyblivosti apod.
A u U1, která přijde jako funkční, byť levný a líný celek budu zřejmě měnit procesor na dvoujádro, případně koupím další SATA disk.
Ohledně police, nemám kde musel bych si ji objednat u strýce jenž dělá v hobymarketu. Moje možnosti v oblasti dělání poliček nijak nezlepšuje, že jsem před úrazem vyučen v dřevo oboru ani maturita tamtéž. Navíc tu polici si na zeď také nepověsím.
Prostě mi nezbývá než být v IT oblasti a to i co se týká hardwaru, někde mezi sekretářkou, účetní a opravdovým IT s gymplem a VŠ ( nebo schopným samoukem se schopností programovat ) asi tak. Ovšem jinak mě to od roku cca 1993 občas hůře, občas lépe živí.