Mrtvý Samsung Galaxy S i9000

cemilinho

Mrtvý Samsung Galaxy S i9000
« kdy: 09. 10. 2013, 20:10:18 »
(19:43:36) cemilinho: ahoj LIDI chtel jsem se zeptat pomoc a poradit  mam samsung galaxy s i9000 a prestala mi pracovat klavesnice APLIKACE ANDROID KLAVESNICE PRESTALA PRACOVAT tudiz jsem nemohl nic delat psat sms jit na internet ani na google play tak jsem se dival na ruzne navody jak to opravit a dal jsem reset wipe partion a format system a mel jsem nainstalovat novy CM ale nemuzu nic instalovat ani ho nepripojim k pc jenom se dostanu do CWM-base recovery to vse nevite jak to vyresit abych mohl nainstalovat nove cm
« Poslední změna: 09. 10. 2013, 23:52:12 od Petr Krčmář »

Re:samsung galaxy s i9000 pomoooooooc
« Odpověď #1 kdy: 09. 10. 2013, 20:30:36 »
No, příště si v cwm recovery udělejte backup. Teď si stáhněte novou romku na počítač a použijte adb, a v cwm recovery najdete něco jako flash zip from sideload, a tam budou snad i instrukce: spustíte adb se správnýma parametrama, on pošle ten zip do telefonu, a flashne. Nebo jestli je to telefom se slotem na SD kartu, tak by mělo jít ten zip nahrát na sd kartu a flashnout odtamtud, ne?

adb sideload something.zip

romanz

Re:samsung galaxy s i9000 pomoooooooc
« Odpověď #2 kdy: 09. 10. 2013, 20:59:11 »
no. tak trochu bych cekal ze nekdo kdo si tam umi nahrat CM je tak znalej ze  umi i nahrat jinou romku pres kabel a dat update.

Pokud tam je CM, tak ho snad jeste mas na karte odkud jsi ho instaloval ne?  Staci to rebutnout do recovery a dat update zip from sd card. Pokud si ho smazal abys usetril 140MB mista ses trouba.
Pokud na karte neni, tak ho tam nahrat a kartu zastrcit a nebo nastartovat android, strcit usb kabel a nahrad opet CM na kartu..  Kde je problem ?  Pokud nefunguje jen klavesnice android kterou na nahrani romky do karty nepotrebujes i pri nastartovanym telefonu.

Moznosti je asi tolik, kolik me napada nadavek na adresu kutilu ktery se poustej do podobnejch "dobrodruzstvi"  :)