S tím Virtualboxem máte pravdu. I když jsem okamžitě narazil na otázku v čem jej spouštět. Netbook s 1 GB RAM mi nepřipadá ideální. Takže jsem udělal místo na disku a Virtualbox je v notebooku se 4 GB. Čili stejně stavím dál. Protože jsem hned z kraje s Virtualboxem narazil zřejmě na nějakou hranici svého chápání, prostě nepustí mě to dál, je dalším krokem návod k němu na ABCLinuxu.
Trochu průšvih taky je, že UBUNTU mám na rozděleném disku v notebooku a není pro mě zrovna ideální vypínat Windows a pouštět UBUNTU. Jinak vzhledem k dávným zkušenostem s DOSem, kdy jsem začínal s verzí 3, mi přijdou některé příkazy až mile podobné. Také si musím srovnat v hlavě strukturu na což použiji TREE, a vzhledem k podobnosti MC s Norton Commanderem a M602, to pomalými přískoky vpřed nějak půjde.
Stavět hodlám každopádně dál. Nákup Fujitsu serveru příští rok už asi bude ovlivněn tím, co se po volbách stane v Německu. Aby náhodou nebylo účinnější shánět se po políčku s bramborama. Tedy i tím, jaký finanční "humor" a lži na nás ještě bude vymyšlen na zakrytí politických průšvihů EMU, EU a socializace nebo i ekonomiky. Druhá část mých pracovních povinností se týká určitého úseku a práva a tím i politiky.
Všem moc dík. Asi budu otravovat poměrně často s různýma pro Vás zcela zjevnýma hloupostma.