Toggle navigation
Fórum Root.cz
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Fórum Root.cz
Hlavní témata
Sítě
Omezení internetu na Amazon Kindle 3G
« předchozí
další »
+
Tisk
Stran: [
1
]
6 Odpovědí
3178 Zhlédnutí
calvera
3
«
kdy:
16. 11. 2012, 11:41:36 »
Ahoj,
vite nekdo nebo mate zkusenosti jak funguje internet pres 3G na Amazon Kindle? Je to nejak omezene (rychlost/jen nektere stranky). Da se s tim vubec prohlizet web?
dik
«
Poslední změna: 16. 11. 2012, 12:12:10 od Petr Krčmář
»
IP zaznamenána
Reklama
Petr Krčmář
3 038
Re:Omezení internetu na Amazon Kindle 3G
«
Odpověď #1 kdy:
16. 11. 2012, 12:13:45 »
Já nemám 3G verzi, ale pár lidí kolem mě ji má. Otevřené připojení je k dispozici jen na starších verzích, teď už to Amazon blokuje. Pokud máš starší verzi, pak je to neomezené pro použití přímo v Kindle. Tedy je možné použít místní prohlížeč a lozit libovolně po webu. Amazon se ale aktivně brání využití Kindle jako brány pro USB tethering a pak to zablokuje. Čili je to neomezené, ale pro Kindle.
IP zaznamenána
calvera
3
«
Odpověď #2 kdy:
16. 11. 2012, 12:21:21 »
Diky, rozhoduju se mezi paperwhite s nebo bez 3g, takze me zajima jen to prime lezeni po webu. Chapu to tedy tak, ze lze libovolne 'brousit', pokud amazon nejak zjisti, ze internet sdilim s necim, blokuje to.
IP zaznamenána
Petr Krčmář
3 038
«
Odpověď #3 kdy:
16. 11. 2012, 12:48:28 »
Jak jsem psal: fungovalo to jen na starých Kindle 3 s 3G. Dneska už je to zablokované a je možné přes to spojení jen nakupovat a přijímat knihy z Amazon store. Každé přijetí knihy je navíc zpoplatněno jedním dolarem za přenos. Proto 3G nemám, protože nemá moc smysl. Knihy posílám přes Wi-Fi nebo kabelem. Podle mě nemá smysl za 3G utrácet zbytečné peníze, kupuju lidem kolem sebe vždy verzi bez 3G.
IP zaznamenána
calvera
3
«
Odpověď #4 kdy:
16. 11. 2012, 13:26:50 »
aha, uz to chapu. diky za odpoved!
IP zaznamenána
Reklama
Michal
Kindle 3G WiFi keyboard
«
Odpověď #5 kdy:
09. 08. 2013, 11:50:28 »
Kindle 3G WiFi keyboard skutečně dodnes (tj. půlka srpna 2013 – aby nedošlo k nedorozumění) plně podporuje Internet v Kindlu (jak EDGE, tak 3G) zcela free a to dokonce i v zahraničí. Ideální například pro Mbanku... Rychlost záleží na poskytovateli, ale vzhledem k relativně slabému CPU v Kindlu (500 MHz) je pouze kolem 1,7 Mbitu /sec...
IP zaznamenána
Jimm
«
Odpověď #6 kdy:
09. 08. 2013, 14:25:17 »
Viděl jsem u kamaráda že tam měl nějak upravený firmware a udělal si z Kindlu s 3G hotspot s tímto připojením. Podle mě to tedy stále jde.
IP zaznamenána
+
Tisk
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Fórum Root.cz
Hlavní témata
Sítě