Video v televizi Gogen?

Dave

Video v televizi Gogen?
« kdy: 16. 01. 2013, 11:19:56 »
Zdravím,

pořídil jsem si televizi Gogen (http://www.gogen.cz/produkty/televizory/lcd-televizor-gogen-tvl-19800-mp2rr.html), která se v návodu pyšní tím, že přehraje z USB disku mnoho formátů videa - např. xvid v kontejneru avi i mp4 a spoustu dalších. Ovšem ať se snažím jak se snažím, nedaří se mi pomocí Mencoderu ani Avidemuxu vytvořit video, které bych na televizi přehrál. Nemáte s televizemi Gogen někdo zkušenosti, jaké přesně parametry musí video mít? Jejich technická podpora mi bohužel neodpovídá... Díky.

Peter

Re:Video v televizi Gogen?
« Odpověď #1 kdy: 16. 01. 2013, 15:44:25 »
Ten disk je rozpoznaný v TV, teda našlo na ňom nejaké súbory s obrázkami? Niektoré TV nedodajú dostatočné napájanie disku a niektoré TV zas poznajú iba FAT FS.

Dave

« Odpověď #2 kdy: 13. 02. 2013, 10:13:23 »
Píšu řešení sám sobě, kdyby měl někdo stejný problém.

Nakonec se mi ozvala technická podpora výrobce. Reakční doba sice dlouhá, ale jinak fajn jednání. Dostal jsem od nich nový firmware, který jsem nahrál do televize a s tím už se xvid videa přehrávají v pohodě. Jen s omezením na maximální velikost videa 720x576, které není popsané v manuálu.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 13. 02. 2013, 22:41:44 »
A to, proboha, nemuzou dat ten novy firmware na web na stranku suportu, kdyz novy firmware maji a vedi, ze s originalnim to nefunguje??? Tohle je asi vyrobce, kteremu je lepsi se vyhnout.