IPTV set-top-box

faha42

IPTV set-top-box
« kdy: 25. 09. 2012, 16:36:11 »
Dobrý den, hledám cenově dostupný box s výstupem na HDMI, nechci zařízení Amino, preferuji box bez nutnosti použít middleware, prostě ruční konfiguraci, ze sítě mám k dispozici multicastem IPTV stream od poskytovatele, měl by někdo tip?

Rax

Re:IPTV set-top-box
« Odpověď #1 kdy: 25. 09. 2012, 17:04:26 »
Dobrý den, hledám cenově dostupný box s výstupem na HDMI, nechci zařízení Amino, preferuji box bez nutnosti použít middleware, prostě ruční konfiguraci, ze sítě mám k dispozici multicastem IPTV stream od poskytovatele, měl by někdo tip?

Raspberry Pi. Používá vnitřnosti ze STB a je to levné.

faha42

« Odpověď #2 kdy: 25. 09. 2012, 18:35:29 »
A mate s tim osobni zkusenosti? Jedno RPI mam dokonce v ruce, ale pro jine ucely, cetl jsem po netu, ze jsou s tim dost problemy, mozna by to slo ve spojeni s TVHEADEND.

Na RPI jsem zkousel OpenELEC, jakz takz to bezelo, ale zase zadna slava, Raspmc jsem netestoval co jsem cetl snad uz by mela byt zaclenena podpora pro MPEG2 a podpora pro tvheadend by mela take byt ok.

Rax

« Odpověď #3 kdy: 25. 09. 2012, 22:45:19 »
Osobní zkušenost nemám, ale zaručeně to umí hardwarově dekódovat MPEG2 a MPEG4.

Pokud se vám to z nějakého důvodu nelíbí, můžete si koupit tohle:
http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dn2800mt.html

tomas

« Odpověď #4 kdy: 26. 09. 2012, 09:18:03 »
tvheadend je takovy siditko na par kanalu, s vdr jsem daleko spokojenejsi, ale mam to jen na dvb-t a dvb-s/s2 4druzice

alfi

• 336
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 26. 09. 2012, 09:29:42 »
cokoliv s enigmou(2)? na disk uložit URL do playlistu a pak jen listovat ovladačem.. :-)