Jak se říká "Co jeden hloupý koupí, deset moudrých neprodá!".
Nezáleží tedy na tom, jestli je to dobrá nebo špatná koupě, ale na tom, jestli se najde vhodný kupec.
Prosím, nevztahujte to na konkrétní nabídku!
Mě může přijít cena té jeté mašiny jako přehnaná, ostatně má najeto 3000 hodin=baterka má za sebou nejméně 1000 (neúplných)nabíjecích cyklů a to může být konec její životnosti (hlavně pokud se nedodržovalo správné nabíjení/vybíjení), disk je tam myslím 80 GB, což mi přijde vážně málo, atd........ale řadě jiných lidí to může přijít jako velmi dobrý kauf a mohou k tomu mít vlastní oprávněné důvody. No, BYLO BY HODNĚ IDIOTSKÉ TY DRUHÉ HODNOTIT, přestože je koupit takovou mašinu z mého pohledu nesmysl, nemůžu to tvrdit jistě, protože neznám pohled druhé strany, bez toho to nejenže nemůžu objektivně zhodnotit, ale ani by to nemuselo pomoci, protože lidé podle povahy mají různé preference.
Ale ani vy nehodnotě naše názory jako nějaké špatné, máte prostě jiný názor, tak to tolerujme.
Je známo, že cholerici jako já preferují (mají rádi) záruky.
Sangvinik preferuje značku....
....melancholik nebo flegmatik....mám to někde napsané, ale už si to všechno nepamatuji....
Zkrátka kvality daného produktu NIKDY nesoudíme na základě reálných faktů, ale různým faktům přikládáme různou váhu na základě typu naší osobnosti a životních zkušeností.
Já třeba pevný disk prodávám vždy než mi skončí záruka.
Vlastně na tom trochu prodělám, možná bych si je klidně mohl nechávat a riskovat to, že umřou, protože by finanční ztráta byla podobná a spíš menší, ale z nějakého důvodu je pro mě ta záruka důležitá.
Na druhou stranu si ten disk vždycky někdo koupí, může to být jiný cholerik, který je k tomu donucený finanční situací, ale většinou to bývá typ osobnosti, který si prostě nepřipouští to, že by riziko chcípnutí disku bylo nějaké vyšší teď než před měsícem.