Prodá mi někdo ASICminer?

Henty

Prodá mi někdo ASICminer?
« kdy: 13. 12. 2013, 09:57:26 »
Neprodal by někdo ASICminer? Zkoušel jsem dolovat na grafice, ale bohužel to už zjevně nestačí... :(
« Poslední změna: 13. 12. 2013, 13:10:29 od Petr Krčmář »

Re:Prodá mi někdo ASICminer?
« Odpověď #1 kdy: 13. 12. 2013, 13:10:52 »
V sekci bazar je už několik nabídek.

Jimmy

« Odpověď #2 kdy: 14. 12. 2013, 03:45:03 »
Na ASICminer se vykašli náročnost je už tak vysoká že to nemá význam... Všem dávno ujela loď a ti co prodávají lopaty ve zlaté horečce si vždycky dobře manastí kapsu + jim za to zákazníci ještě dali peníze... Pokud si nebyl jedním ze zakladatelů Bitcoinu tak na tom nevyděláš protože ti jsou dneska díky dobrému nápadu těžce za vodou díky nezkušeným lidem.

ez

« Odpověď #3 kdy: 14. 12. 2013, 04:38:13 »
Na ASICminer se vykašli náročnost je už tak vysoká že to nemá význam... Všem dávno ujela loď a ti co prodávají lopaty ve zlaté horečce si vždycky dobře manastí kapsu + jim za to zákazníci ještě dali peníze... Pokud si nebyl jedním ze zakladatelů Bitcoinu tak na tom nevyděláš protože ti jsou dneska díky dobrému nápadu těžce za vodou díky nezkušeným lidem.

Velmi pochopitelna (ac ne uplna) definice pro nejsirsi verejnost, dekuji vam! Co se tyce pocatecni distribuce jez se zda nefer - bitcoin velmi agresivne hraje na lidskou chamtivost (co se tyce realne poptavky po obezivu by mela byt krivka inverzni) - diky tomu se ale doslova viralne siri - prudka deflace je feature, ne bug.

V anglicke fiction: http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1lfobc/

Jimmy

« Odpověď #4 kdy: 15. 12. 2013, 12:11:53 »
Přiznávám je to chaoticky napsané, ale myslím si že psát tady esej na toto téma by bylo příliš zbytečné. Jediní co na tom vydělali byli spekulanti, nadšenci kteří koupili pár btc za hubičku, zapoměli na to a teď z toho spadli ze židle když viděli aktuální btc/usd.

Uměle vytvořená a nekontrolovatelná měna je nebezpečná a pouze ti co jí teď mají jí prodají těm nově příchozím (nezkušeným) traderům, kteří si myslí že to půjde ještě nahoru... ale můj odhad je ten že to půjde pěkně do kytiček 8-). Nevadí nic si z toho lidi nedělejte, je jasné že chce být každý bohatý že? měli jsme tu dot com boom, pak další boom udělali tablety a iphony na appstore kdy vývojáři psali doslova kraviny a zbohatli na tom a pak přišel bitcoin a teď už jenom doznívá... ale tuším že zase něco brzy příjde. Třeba se nebát a vzít příležitost za pačesy