jj. Jsou to storry.
Taky jsem spadl do tohoto marastu.
Domluvil jsem si jiného ISP, na žádosti o převod ani Eri ani Quadruple nereagovali.
10.8. jsem Quadruple požádal o zaslání upraveného návrhu smlouvy za účelem umožnění přechodu k jinému poskytovateli.
11.8. přišla nová smlouva, která byla "téměř" v pořádku. Jen jsem si ještě vyžádal potvrzení, že je možný okamžitý převod bez jakýchkoliv poplatků a sankcí a potom jsem uhradil 1Kč. Ještě ten den mi přišla smlouva, datovaná 11.8.2026 s novým OKU. Ten jsem obratem poslal novému poskytovateli.
12.8. mi přišla zpráva od nového poskytovatele, že k převodu služby dojde 13.8. v 15:00.
13.8. jsem si počkal až připojení od Quadruple přestane fungovat, upravil jsem router a vše funguje.
Myslel jsem si, že tím vše skončilo, ale...
14.8. dopoledne mi přišlo z Quadruple vyúčtování telekomunikačních služeb na částku 687,-Kč - celý měsíční poplatek za 2 dny služby (naštěstí si to odečetli z jejich "nabízené slevy", takže nic neplatím).
Odpoledne pak přišly přihlašovací údaje do samoobsluhy Quadruple, tak jsem se tam přihlásil. Tam je moje služba stále vedena jako aktivní a je tam připravena i faktura na další měsíc. Na odpověď na dotaz jak je to možné zatím čekám.