Klávesnice s touchpadem připojitelná drátově

k3dAR

• 3 156
  • porad nemam telo, ale uz mam hlavu... nobody
    • Zobrazit profil
Re:Klávesnice s touchpadem připojitelná drátově
« Odpověď #15 kdy: 08. 04. 2025, 17:39:03 »
[...] Jak jsem psal v prvním příspěvku - kdyby tak šel odmontovat monitor stávajícího notebooku... - se vstupní částí (klávesnice + touchpad) bych byl spokojen.  [...]
No kdyz sem ti dohledaval pretim odkaz na tu klavesnici Thinkpad USB klavesnici, zahlidl sem nekde, ze presne co pises si DIY nekdo delal, nechce se mi to dohledavat kdyz stejne mas asi jinej nez Thinkpad laptop (jinak bys bez premysleni skocil po te USB ;-), takze otazka co mas za model NB? treba nekdo zbastlil prevodnik s jeho klavesnice na USB ;-)

EDIT: tak mi to nedalo a zkusil sem najit ten prevodnik, sice nenasel to co minule, ale nejspis to ma spojitost a jsou tam i pro ruzne non-lenovo modely :-) https://www.instructables.com/How-to-Make-a-USB-Laptop-Keyboard-Controller/
« Poslední změna: 08. 04. 2025, 17:42:15 od k3dAR »

« Odpověď #16 kdy: 08. 04. 2025, 17:45:45 »
Díky. Mám Fujitsu Celsius H770. Na výrobu vlastní klávesnice se necítím, jsem v hw ohledu prostý spotřebitel :)

Karmelos

• 1 163
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 09. 04. 2025, 08:50:20 »
převodník není třeba bastlit, stačí vykuchat nějakou starou usb klávesnici a při troše štěstí nude mít ten placatý strip stejně široký jako ta notebooková...
Gréta je nejlepší.

jp2

« Odpověď #18 kdy: 09. 04. 2025, 13:40:41 »
Tady ještě jeden typ, kde je touchpad tvořen vrchními částmi kláves:
  Prestigio CLICK & TOUCH 2
Je to drahota, ale jsem s ní spokojený. Používám verzi 1. Tohle už je verze 2, která má i HW tlačítka. Připojená drátem, ale BT je taky možné.