Taky dobrý, to byl první komp na kterým jsem dělal, co si starší brácha koupil- byla tam grafika 3Dfx voodoo a šel tam skvěle mortal combat...
Ještě abych dodal, tak i tento server má svůj příběh.
Tento komp má pro mě příběh ten, že je to první a jedinej komp, kterej jsem kdy "hacknul" :-). Ještě než přišel do mé dílny, tak věrně sloužil na jedné jihočeské základce, kde na něm bylo nasazeno snad všechno od webových stránek, uživatelských účtů apod...
Historie byla taková, že v sedmičce k Ježíšku jsem dostal (od staršího bráchy) knížku Přecházíme na Linux.
V té době jsme se učili programovat v rámci výpočetky html (což jsem tehdy už uměl). Měl jsem i nějaké základní povědomí o tom, jak rozchodit Apache pod Mandrakem.
No a co mě nenapadlo, nějak se mi podařilo proklikat špatně nastavenou Sambou až do adresáře /var/www kde byly uložený webovky naší základky.
Pak už mě jen napadlo dát do souboru index.html kód <meta http-equiv="refresh" content="0; url=www.jedny-stranky-pro-dospele.com"> a o zábavu bylo při hodině výpočetky postaráno:-) Chudák paní učitelka....